Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Re: Puchata lwica i dwie córy-zdjęcia

Post autor: Kropcia »

To na górze to pietruszka, prawda? Panny są piękne :love: wymiziaj ode mnie :love:
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

to jest chyba kolendra ;)
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Masz piękne panny, wstawiłem drugi filmik przed chwilą robiony.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Dostały kolendre,ale dla nich jedna doniczka to stanowczo za mało nawet na przekąskę :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Puchata lwica i dwie córy-zdjęcia str.97

Post autor: Klaudia_1396 »

Ojej, chyba też muszę sobie wysiać choć jakoś moje roślinki nie bardzo chcą rosnąć a posadziłam pietruche i bazylie dla Pusia. Tylko owies rośnie jak szalony ha ha
Obrazek
Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018 :candle:
Puszek : 01.11.2016 :świnka1:
Helios Cavior : 10.04.2018 :świnka2:
Anulka1602

Klauduś ja też sieję tylko owies,kolendrę kupiłam w warzywniaku i jak tylko wróciłam do domu to zostałam otoczona i zdeptana przez 3 rozdarte buldożery które pochłonęły całą kolendrę w kilka sekund i darły ryjki o więcej :laugh:
Anulka1602

Duża....ja tylko udawałam że nie chce iść na czesanie....mniam...mniam...n
Obrazek
Duża....dorzucisz jeszcze gałązke albo dwie bo wiesz....byłam grzeczna i nie uciekłam przed szczotką
Obrazek
Zeszłam z poduszki bo chce się do ciebie przytulić i nie,nie zesikałam się na łóżko
Obrazek
Oj....chyba jednak coś mi pociekło :ups:
Którędy do klatki???
Obrazek
Do czesania brałam świnkę a po czesaniu mam....fretkę???
Obrazek
Mk1609

Re: Puchata lwica i dwie córy-zdjęcia ciastki str.98

No wymiękłem z tą fretką. Ale jednak jako nierasowa rozetka jest ładniejsza.
Anulka1602

Muszę przyznać że Ciastka mnie zaskoczyła bo jeszcze nigdy takiej pozy nieprezentowała :laugh:
W pierwszej chwili to się śmiałam że wygląda jakby ją ktoś wyprał i rozwiesił na sznurku :laugh:
Było sporo śmiechu z rudej panikary ale dziś już nie jest mi do śmiechu bo mojej ciastce chyba coś dolega więc jak tylko dzieci wstaną i zjedzą śniadanie to lecimy z Ciastką do weta bo wczoraj od 17 moja ciastka mało je,robi dziwne bobki,siedzi w domku i co najdziwniejsze daje się brać na ręce bez wrzasku i prób ucieczki a to jest zupełnie nie w jej stylu :nono:
Nie wiem co może jej być bo brzuszek ma normalny,wszystkie jadły to samo i nic nowego co mogło by im zaszkodzić nie dawałam :think:
Mk1609

Podobnie Katana w niedzielę mi się zachowywał, jadł normalnie i ogólnie stan zdrowia bdb, ale zdziwiony byłem jak dał się głaskać w apartamencie, do zeszłego piątku nawet najmniejszy ruch powodował jego ucieczkę z prędkością światła do najbliższej kryjówki, pierwszy wydzierał się o jedzenie, a teraz się popsuł jakby miał dołka, nawet Samuraja nie gania tylko przed nim ucieka.
Chociaż wczorajsze mizianie obu na raz bardzo pomogło, chociaż zobaczyłem że bardzo mnie nie lubią za czesanie, po około 15 min przytulili się tyłkami do TŻ i tak leżeli, potem padli obaj na półce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”