Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Pulpetta Wyłupek [*] i Lilo Gulgotek

Post autor: Siula »

Jaki pyszczek i słodka różowa dupka :love: Jednak piękne te golasy są :102:
patrycja

Post autor: patrycja »

Ja ją zacałuję przecież jak do Ciebie przyjadę!!!! :love:
PS. Ja daję swoim codziennie witaminę C w kropelkach. Dawkę 0,1 ml. Wet mi mówił, że ostatnie badania wykazują, iż namiar witaminy C powoduje te same szkody, co jej niedobór. Także z witaminą C u świnek można jednak przesadzić, wbrew powszechnej opinii, iż jej nadmiar nie zaszkodzi.
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Dzięki dziewczyny, jak dla mnie jest śliczna i kochana i b. mądra, nie siusia nawet do norki, leci w rożek klatki za potrzebą :love: A to Was teraz zastrzelę informacją, mam ją od dziewczyny u której się urodziła. NIKT, powtarzam NIKT o nią nawet nie zapytał przez ponad 2 m-ce... Martwiła się już czy znajdzie dla niej domek. Mało kto chce takie golaski, bo różowe jak skóra, bo żyłki widać gdzieniegdzie na uszkach, do tego taka z czerwonymi oczami, więc FUUUJ! Ludzie nie chcą takich świnek :( Taka jest zwykle reakcja potencjalnego nabywcy. Info dla tych co tu na forum taki PR robią jak to wszystkie Skinny niby rozchwytywane i mają przewagę nad innymi prosiami. A ona jest naprawdę kochane, cudowna i śliczna i ma nasze całe <3 na dłoniach. Dobrze, że czekała na nas :buzki:
@Patrycja, zapraszam, nawet w najbliższy weekend jak znajdziesz chwilę :102: Co do wit C dam jej tylko okresowo, zobaczę jak te ząbki dalej.
katiusha

Post autor: katiusha »

BOSHHHHH!!!!! RÓŻOWOŚĆ CUDNA! Obrazek
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

jak mozna nie chciec swinki ze wzgledu na jej wyglad. ja bym wytulila i przyjela kazda swinke niewazne jak wyglada :nono:
"bo wszystkie swinki nasze sa..." :lol:
Pinki ma uroczy zadek taki krąglutki :love:
Gusiak

Post autor: Gusiak »

Jest cudna :love: :love: :love:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Chryzantem pisze: ja bym wytulila i przyjela kazda swinke niewazne jak wyglada :nono:
Ja to samo,dla.mnie wygląd nie ma.znaczenia
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Ostatnia fotka booooska :)
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Przecież to ja Ci powiedziałam, ze ona cudna i że chciałam ją własnie !!!!!. No ja, buuu, nie mam jej, ale i tak mam za duzo świń przecież :glowawmur: Tak więc mamą chrzesna jestem ja i nie masz wyjścia :jupi:
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017, 11:01 przez jolka, łącznie zmieniany 1 raz.
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Re: Pulpetta Wyłupek [*], PinkiePie i Lilo Gulgotek

Post autor: lunorek »

Ciocię Jolę, ciocię Marzenkę, Ciocię Patrycję wraz z ciocią Karą serdecznie zapraszamy na chrzciny :szczerbaty: Może ciocia Gusia, chrzestna Lilosława się kiedy skusi. Z małej robi się coraz śmielsza agentka, zaczyna jej wszędzie być pełno. Chętnie zwiedza podłogę w przeciwieństwie do Lila, który położony na podłodze ratuje się dzikim skokiem do mnie na kolana. Ale jaka kruszyna z niej jeszcze :lol: Sianko, seler naciowy i koperek są mniam, papryka na razie be... Myślałam że będzie chętnie jadła i przyda nam się w walce z poborem wit C u niej, bo na moje oko za niski, to się na niej nasza peppa wyspała (a ja już się cieszyłam, że zjadła... ) Wyciągnęłam właśnie sprasowane zwłoki papryki z norki 8-) . Ogórek znika, ale nie w zastraszającym tempie. Mała lubi ogóra, ale nie głupieje. Biednemu Lilowi chyba bebechy skręca i wali czachą w kratę jak widzi u niej pozostałości świńskiego szmaragdu :szczerbaty: A i miła odmiana, a zarazem zaskoczenie, Pinky ciągnie wit C ze strzykawy jak ta lala. Pulpetcie musiałam wciskać na siłę i urządzać niezłe podchody jak trzeba było jej podać.

@Jolu, wiem i b.dziękuję, bo się wahałam nad dwiema dziewczynkami, a teraz wiem, że to był dobry wybór :love: Póki co paradoksalnie jest na razie ona pierwsza u nas, nie wiem kiedy drugą dziewczynkę dostaniemy...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”