Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia, Fiśka i Panda - czyli DOŚWINIENIE :)
Siema, jestem Panda, teraz ja będę rządzić w tym wątku, JOŁ JOŁ!
Wyglądam tak:

Mam około 3 miesiące i na razie chudzina ze mnie ale podobno mam się utuczyć.
Ciocia Monika zapakowała mnie dzisiaj w czerwony koszyk i zabrała na wycieczkę pociągiem do Katowic. Tam przyszła jakaś wysoka czarna Duża i zabrała mnie do samochodu w podróż do Gliwic. Na razie siedzę w klatce po jakimś jak mu było... Cywil... Cwel... nie... Cwaniak, tak Cwaniak... siedzę w klatce po Cwaniaku. Nie znam kolesia ale mam nadzieję, że nie będzie stawiał oporu. Duża jest taka nieogarnięta, że zapomniała wyprać jakiegoś koca żeby było mnie gdzie połączyć z całym tym Cwaniakiem i dlatego na razie siedzę w klatce. Ja nie wiem gdzie ta Duża ma rozum
Kocyk już się wyprał, jak wyschnie to stanę pyskiem w pysk z Cwaniakiem i dam Wam znać czy to kolo, z którym można trzymać sztamę czy jakiś oszołom 
Duża obiecała, że będzie o mnie dbała, karmiła przynajmniej 2 razy dziennie, dużo głaskała i przylatywała na każde moje zawołanie, ciekawe czy wywiąże się z tego. Jak nie to strzelę focha i nabobczę na nią
P.S. Zapomniałam dodać skąd się wzięłam w Gliwicach. Ciocia Monika mówi, że dom w którym byłam musiał mnie oddać ze względu na alergię, ale do końca nie jestem pewna jak było, bo nie mam założonego jeszcze wątku adopcyjnego
Ciocia Monika chciała się mną pochwalić na forum, ale nie miała dostępu do kompa i wysłała Dużej moje zdjęcie z prośbą o wstawienie na forum. Duża jak mnie zobaczyła to oszalała, serce jej waliło i cały czas myślała tylko o mnie. Mimo, że Duża nie planowała powiększania stada to szybko zapadła decyzja o zakupie większej klatki dla Tesi i Fikcji, a tym samym przeprowadzenie Cwaniaka do 100. Duża jest we mnie zakochana po uszy, naiwna, jeszcze nie wiem jaki ze mnie charakterek 
Wyglądam tak:

Mam około 3 miesiące i na razie chudzina ze mnie ale podobno mam się utuczyć.
Ciocia Monika zapakowała mnie dzisiaj w czerwony koszyk i zabrała na wycieczkę pociągiem do Katowic. Tam przyszła jakaś wysoka czarna Duża i zabrała mnie do samochodu w podróż do Gliwic. Na razie siedzę w klatce po jakimś jak mu było... Cywil... Cwel... nie... Cwaniak, tak Cwaniak... siedzę w klatce po Cwaniaku. Nie znam kolesia ale mam nadzieję, że nie będzie stawiał oporu. Duża jest taka nieogarnięta, że zapomniała wyprać jakiegoś koca żeby było mnie gdzie połączyć z całym tym Cwaniakiem i dlatego na razie siedzę w klatce. Ja nie wiem gdzie ta Duża ma rozum

Duża obiecała, że będzie o mnie dbała, karmiła przynajmniej 2 razy dziennie, dużo głaskała i przylatywała na każde moje zawołanie, ciekawe czy wywiąże się z tego. Jak nie to strzelę focha i nabobczę na nią

P.S. Zapomniałam dodać skąd się wzięłam w Gliwicach. Ciocia Monika mówi, że dom w którym byłam musiał mnie oddać ze względu na alergię, ale do końca nie jestem pewna jak było, bo nie mam założonego jeszcze wątku adopcyjnego

Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)
O jejku juz jest
piękna! Oby ten cały Cywil...
A nie Cwaniak okazał się spoko kolo 

- Anula
- Kontakt:
Ciekawe czy ja z Pandą będę się męczyć jak ten pan
https://www.facebook.com/Zwierzaki.Ktor ... 725976104/

https://www.facebook.com/Zwierzaki.Ktor ... 725976104/
A to po to byłaś w Katowicach!
Mam nadzieję, że z parkingiem nie było problemu
Śliczna świnka
Trzymam
za łączenie!

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
I jak łączenie? Jaki finał? 

- Anula
- Kontakt:
Panda dziękuje za komplementy
Łączenie przebiegło wyjątkowo dobrze, tzn wyjątkowo dobrze jeśli mówimy o łączeniu Cwaniaka z inną świnią. Pewnie masa jest przypadków gdzie łączenie polega na postawieniu prośków i tyle.
Filmik pt: złap mnie jeśli potrafisz
https://www.youtube.com/watch?v=XpVdfn6IcJA
Po raz kolejny przydały się wkłady do szuflad z Ikei bo po ok 1,5h zaczęłam nimi zmniejszać przestrzeń. Cwaniak generalnie próbuje młodą złapać i obdarzyć "świńską miłością' a ona mu ucieka. Cwaniak chyba przy niej schudnie
Po 3h na wybiegu wsadziłam ich do klatki 120 (Tesia i Fiśka przeprowadziły się do 100). Uznałam, że małżeństwu teraz bardziej potrzebna jest większa przestrzeń. Są momenty gdzie obwąchują się pyszczkami i tworzy się napięcie ale zawsze któreś w końcu odskoczy, jak na razie nie widziałam objawów agresji. Na noc zostali w klatce, słyszałam że było gruchanie, kręcenie tyłkiem i zabawa w ganianego ale nic poza tym się nie działo. Poczekam jeszcze parę dni z radością, bo przy łączeniu Cwaniaka z Tesią też wydawało mi się, że będzie ok a później z dnia na dzień było tylko gorzej.
Kilka fotek dla osłodzenia dnia

Łączenie przebiegło wyjątkowo dobrze, tzn wyjątkowo dobrze jeśli mówimy o łączeniu Cwaniaka z inną świnią. Pewnie masa jest przypadków gdzie łączenie polega na postawieniu prośków i tyle.
Filmik pt: złap mnie jeśli potrafisz

https://www.youtube.com/watch?v=XpVdfn6IcJA
Po raz kolejny przydały się wkłady do szuflad z Ikei bo po ok 1,5h zaczęłam nimi zmniejszać przestrzeń. Cwaniak generalnie próbuje młodą złapać i obdarzyć "świńską miłością' a ona mu ucieka. Cwaniak chyba przy niej schudnie

Kilka fotek dla osłodzenia dnia

Super wieści
oby tak dalej 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ale brykająca Pandka 
Widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać
Cwaniak vel Cywil nie ma szans
A filmik o pandach znam dobrze, jest czadowy

Widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać

A filmik o pandach znam dobrze, jest czadowy

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami