Teoś to dzielny chłopak, fajnie że znalazł taką przyjaciółkę jak Ty
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Alfredzik, Żurek- do korekty ząbków
Będzie dobrze, po prostu musi być
Co by nie było M. Cię na pewno zrozumie i wesprze nawet jak się trochę pokłócicie w kojcu sama mówisz, że jest wspaniały.
-
ANYA
Asita mam nadzieje, ze ulozysz sobie szybko sprawy i przeciez nikt sie nie obrazi, ze mniej sie udzielasz.
JA tez pisze jak mam czas...
Dla Zurka
niech juz normalnie je
Fajnie miec Teosia u siebie. Daj mu buziaka ode mnie
JA tez pisze jak mam czas...
Dla Zurka
Fajnie miec Teosia u siebie. Daj mu buziaka ode mnie
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Biedne maleństwo
będzie wszystko dobrze!
Żurek jeszcze będzie się ślicznie zajadał smakołykami
uściskaj od nas Teosia
Żurek jeszcze będzie się ślicznie zajadał smakołykami
uściskaj od nas Teosia
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Tyciek
Asita trzymam przez cały czas za Żurka,
wszystko będzie dobrze. 
Co do Teosia to kawał świata chłopak zwiedzi.
A właśnie mam pytanie, bo wchodzę na wątek Teosia, a tam wyświetla mi się, że nie mam uprawnień na wchodzenie na to forum. Na innych wątkach nie ma tego problemu...

Co do Teosia to kawał świata chłopak zwiedzi.
A właśnie mam pytanie, bo wchodzę na wątek Teosia, a tam wyświetla mi się, że nie mam uprawnień na wchodzenie na to forum. Na innych wątkach nie ma tego problemu...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dziewczęta, nie wiem, czemu wątek Teosia zniknął, pytania kierujcie do Izy albo Stowarzyszenia
Teoś wystawia nosek z klatki i wącha....pewnie czuje, że obok siedzi dwóch innych świnków? Daję mu suszonej trawki - tej, co dla moich suszyłam. Wcina, że się uszy trzęsą
Jutro go odwożę do Bydgoszczy.
Żurek wczoraj na kontroli miał wyjmowane z kieszonek włory. Wetka mnie nastraszyła, że trzeba go będzie zgolić... Nieee! Zakupiłam już grzebyki i zgrzebło a wczoraj go z mamą podcięłyśmy. Teraz codziennie będzie wyczesywany i raz w tyg podcinany. Jeszcze nie je, podejrzewam, że zacznie sam jeść przy dobrym wietrze za tydzień. Nie traci jednak chęci, co wygląda smutno, bo podchodzi do czegokolwiek, chwyta i wyrzuca z ryjka...
Niech te zęby już urosną. Alfredo z tego wszystkiego stracił rezon... Mało je i leży sobie w kątkach. Postanowiłam, że za każdym razem, jak wyjmuję Żurka, będę wyjmować Alfika i jemu też dawać karmy. Może się ożywi, w końcu kilka razy dziennie zabierają mu kumpla, który w dodatku nic sam nie je...
Wczoraj znowu miałam mały kryzys, pomimo że wizyta u wetki była całkiem pozytywna. Wczoraj mama dała mi wychodne do mojego domu, więc w końcu noc spędziłam z M. I widzę, że czy na odległość, czy na miejscu i tak się martwię. Mama dostała rozpiskę co komu i o której (w końcu mamy mały szpital...). Ale dziś, jak w południe dałam mu karmy marumoto to mnie naprawdę zaskoczył. Przez ostatnie 4 dni walczył ze mną i strzykawką, dodatkowo dawałam mu szałwię z wodą ze strzykawki, bo chyba nawet sam nie pije, walka i jeszcze raz walka. Musiałam mu siłą trzymać ryjek, co na pewno też go bolało. A dziś z marumoto sam podnosił ryjek i ruszał języczkiem! I przy szałwii tak samo
Głupie to, ale uszczęśliwił mnie. Boby ma brzydkie, ale daję mu probiotyk. Nic więcej nie mogę zrobić. Traci z wagi już bardzo mało. Na dzień wychodzi ok 5g, a na początku leciał po 30-40g/dzień. Ja chyba za to straciłam z 5kg... Modlę się, żeby nie stracił chęci do samodzielnego jedzenia do momentu aż mu ząbki odrosną. I żeby go nie bolało...te kieszonki to jakiś koszmar 
Teoś wystawia nosek z klatki i wącha....pewnie czuje, że obok siedzi dwóch innych świnków? Daję mu suszonej trawki - tej, co dla moich suszyłam. Wcina, że się uszy trzęsą
Żurek wczoraj na kontroli miał wyjmowane z kieszonek włory. Wetka mnie nastraszyła, że trzeba go będzie zgolić... Nieee! Zakupiłam już grzebyki i zgrzebło a wczoraj go z mamą podcięłyśmy. Teraz codziennie będzie wyczesywany i raz w tyg podcinany. Jeszcze nie je, podejrzewam, że zacznie sam jeść przy dobrym wietrze za tydzień. Nie traci jednak chęci, co wygląda smutno, bo podchodzi do czegokolwiek, chwyta i wyrzuca z ryjka...
Wczoraj znowu miałam mały kryzys, pomimo że wizyta u wetki była całkiem pozytywna. Wczoraj mama dała mi wychodne do mojego domu, więc w końcu noc spędziłam z M. I widzę, że czy na odległość, czy na miejscu i tak się martwię. Mama dostała rozpiskę co komu i o której (w końcu mamy mały szpital...). Ale dziś, jak w południe dałam mu karmy marumoto to mnie naprawdę zaskoczył. Przez ostatnie 4 dni walczył ze mną i strzykawką, dodatkowo dawałam mu szałwię z wodą ze strzykawki, bo chyba nawet sam nie pije, walka i jeszcze raz walka. Musiałam mu siłą trzymać ryjek, co na pewno też go bolało. A dziś z marumoto sam podnosił ryjek i ruszał języczkiem! I przy szałwii tak samo
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
W sprawie Teosia pisać do Izy. Wątek został przeniesiony, bo pewne osoby wpływały na jego leczenie i udostępniały dane (osobiste i medyczne) bez zgody odpowiednich osób.
Ach więc tutaj mamy pacjenta z kieszonkami... walka jest żmudna i ciężka, ale do wygrania
Ach więc tutaj mamy pacjenta z kieszonkami... walka jest żmudna i ciężka, ale do wygrania
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dzięki Jack, naprawdę cenne są informacje od Ciebie 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
-
ANYA
Asita bedzie dobrze