Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Będzie dobrze
Dwa tygodnie szybko miną i wrócisz do swoich chłopców 
-
Assia_B
Cztery tygodnie.... Miało być mniej, ale się zmieniło.... Muszę dać radę, ale będę strasznie tęsknić....
Chłopcy mają posprzątane, zajadają marchewkę. Obcieliśmy też pazurki, poszło nadzwyczaj sprawnie
Chłopcy mają posprzątane, zajadają marchewkę. Obcieliśmy też pazurki, poszło nadzwyczaj sprawnie
-
dalidaa
Oj, braciszek trzyma kciuki, żeby Alvin nie tęsknił aż tak bardzo za swoją Dużą
Dasz radę! Wierzymy w Ciebie!
Dasz radę! Wierzymy w Ciebie!
-
katiusha
Assia - trzymajmy kciuki za siebie wzajemnie 
-
Assia_B
Eh... Dalidaa, oni będą mieli TŻ, a ja będę sama w obcym mieście... No ale dam radę.. Będę odliczać dni do powrotu... Roboty będę miała pełno, więc mam nadzieję, że jak się rzucę w wir, to szybko minie 
Katiusha - trzymam kciuki za Ciebie
Dasz radę!
Katiusha - trzymam kciuki za Ciebie
-
Assia_B
Muszę dać radę
Nie mam wyjścia 
Maluszki oglądały dziś z nami serial... Tak słodko leżeli obok siebie z łebkami w stronę monitora
Ale nie miałam aparatu pod ręką, a gdybym tylko się poruszyła to oni też... Więc dałam im spokojnie poleżeć...
Od jutra zaczynam mój tydzień z nadgodzinami... Więc tak naprawdę nie wiem, kiedy będę tu mogła do Was na dłużej zaglądnąć... Ale postaram się przed wyjazdem wstawić jeszcze trochę fotek moich chłopców
Bo potem prawie 4 tygodnie nie będzie zdjęć...
Maluszki oglądały dziś z nami serial... Tak słodko leżeli obok siebie z łebkami w stronę monitora
Od jutra zaczynam mój tydzień z nadgodzinami... Więc tak naprawdę nie wiem, kiedy będę tu mogła do Was na dłużej zaglądnąć... Ale postaram się przed wyjazdem wstawić jeszcze trochę fotek moich chłopców
- majson
- Miejscowość: Warszawa- Bielany
- Kontakt:
Mam ten sam ból, w najlepszych momentach nie mam aparatu albo nie mogę się ruszyć, bo prośki się zawiną
Przerąbane masz z tym wyjazdem, ale powiem Ci, że mam takie miesiące, kiedy dom służy mi za hotel albo i mniej, bo nawet nie mogę się wyspać. Wtedy mam wrażenie jakby moje życie było jedną wielką delegacją... Mam nadzieję, że jak się obronię, to będzie lepiej
A zdjęć poproszę jak najwięcej, przyjemnie się na te maluchy patrzy

Przerąbane masz z tym wyjazdem, ale powiem Ci, że mam takie miesiące, kiedy dom służy mi za hotel albo i mniej, bo nawet nie mogę się wyspać. Wtedy mam wrażenie jakby moje życie było jedną wielką delegacją... Mam nadzieję, że jak się obronię, to będzie lepiej
A zdjęć poproszę jak najwięcej, przyjemnie się na te maluchy patrzy
Niunia (17.01.15), Dziunia (22.02.15), Mania (06.06.16)
Za tęczowym mostem: Many (21.06.15-28.05.16) oraz psi przyjaciel Józek (01.12.2001r.-23.12.2015r.)
Za tęczowym mostem: Many (21.06.15-28.05.16) oraz psi przyjaciel Józek (01.12.2001r.-23.12.2015r.)
-
Assia_B
Nie lecę w niedziele do Włoch, podróż została odroczona
Zostaję z chłopakami narazie 
Ale zdjęcia i tak spróbuję wstawić w tym tygodniu jakieś
Ale zdjęcia i tak spróbuję wstawić w tym tygodniu jakieś