Problemy zdrowotne Bruna ciągną się nadal

Wciąż korygowane są siekacze,ostatnio tez dolne trzonowce ponieważ zrobił się mostek. Dziś pojechałam ponownie ponieważ od jakiegoś czasu kupka Bruna jest rzadka i śmierdząca. Dostaliśmy Rodi Care Hepato na wątrobę. Za jakiś czas będziemy robić też badania krwi. Do tego przyplątały się robaczki coś na CH... Cymek miał to po przyjeździe do mnie ale po dwóch zastrzykach straciły się. Lu nic nie łapie - nie zauważyłam ani nadmiernego drapania ani żadnych objawów. Jak dodatkowo mogę wspomóc wątrobę Bruna ?
Ustabilizowała się pogoda więc wreszcie mogę wynieść panów na ogród :)Ja sama muszę więcej odpoczywać. Na szczęście mam już wolne bo praca na zmiany mnie wykańczała.
Rozglądam się na allegro za jakimś fajnym stabilnym wybiegiem. Musi być łatwy do poskładania i nie zbyt ciężki bo nie wolno mi nosić. Chce im zapewnić przestrzeń. Obecnie przesiadują na trawce pod górą z klatki 120 ale jest dla mnie trochę nieporczna i mam obawy że Cynamon zwieje jak tylko nadarzy się okazja.
Ostatnio już z TŻtem uśmialiśmy się trochę ale jednoczenie przeraziliśmy ponieważ ta już nie taka mała kupka włosów ukryłą się...pod kanapą

Zdradziły go jego kroczki...tak to by tam jeszcze trochę posiedział bo nie miał jak wyjść sam.