. Mój mąż to już jakiś czas temu stwierdził,że trzeba większe mieszkanie kupić, tak żeby świniole miały swój pokój. Ojciec mój tylko jak to powiedziałam powiedział,że już całkiem oszalałam
 . Mój mąż to już jakiś czas temu stwierdził,że trzeba większe mieszkanie kupić, tak żeby świniole miały swój pokój. Ojciec mój tylko jak to powiedziałam powiedział,że już całkiem oszalałam  
 No raczej to prawda

Moderator: pastuszek

A mieszkania kiedyś się jeszcze dorobimy
 A mieszkania kiedyś się jeszcze dorobimy 
Assia_B pisze: Ale przecież ważne jest to, że mieszkamy wszyscy razem i jesteśmy szczęśliwi

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 

Tak mu się spodobały w dotyku i na żywo (Tż nigdy nie miał kota i go nie dotykał nawet). Będziemy mieli ragdolla! I to już na wiosnę z następnych miotów
 Tak mu się spodobały w dotyku i na żywo (Tż nigdy nie miał kota i go nie dotykał nawet). Będziemy mieli ragdolla! I to już na wiosnę z następnych miotów   

Taką opcję Tż mówił i u nas. Rok prosiłam o kota i nic. Dopiero jak pojechał, zobaczył je na żywo i zobaczył jak się cieszę jak widzę te koty to się zgodził. Teraz zbieramy kasę na niego i na wyprawkę i będziemy kupowaćAssia_B pisze:No to cieszę się, że kolejny członek rodziny się pojawi
Mój TŻ też zgodził się, ale na psa... Tylko dopiero jak kupimy mieszkanie, czyli nie wiem kiedy... Przy najlepszej opcji za rok...

My mamy kawalerkęAssia_B pisze:Tylko w naszym wynajętym mieszkaniu nie bardzo jest miejsce dla psa, więc na zdrowy rozsądek faktycznie muszę zaczekać
 2 prosiaki, nas dwóch, ale i kot się zmieści.
 2 prosiaki, nas dwóch, ale i kot się zmieści.  A od jesieni albo zimy i tak się przeprowadzimy
 A od jesieni albo zimy i tak się przeprowadzimy