Witamy,
Ja mam na imię Dominika wraz z narzeczonym wzięliśmy do siebie małego prosiaka. Mała kudłata kulka to Rico. Rico przebywa u nas od stycznia, zdążył się już porządnie zadomowić i jego głównym zadaniem w ciągu dnia jest rojbrowanie
Niedługo będzie miał towarzysza, dlatego w tytule posta zrobiłam "i...", bo jeszcze nie wiemy, jak będzie się nazywał.
Rico uwielbia ogórka i arbuza. Kocha wycieczki po pokoju, popcorninguje wtedy jak szalony
Rico:
Edit. 15.04.2015, przybył do nas Teddy. Słodki maluch rasy us teddy z Hodowli Teddy Bear z Koszalina:
Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Ostatnio zmieniony 14 lip 2017, 19:27 przez Arya90, łącznie zmieniany 23 razy.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Spryciarz Rico i...
Witamy. Niestety nie widać zdjęć jak klikniesz na zdjęciu PPM i "skopiujesz adres obrazka", który wstawisz tutaj w to będzie ładne foto.
Skoro Rico to kolejny będzie....Szeregowy?
Skoro Rico to kolejny będzie....Szeregowy?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Witajcie na forum
Zdjęć faktycznie nie widać... Rico - o tak, moim synom, fanom Pingwinów z Madagaskaru, spodobałoby się to imię
Zdjęć faktycznie nie widać... Rico - o tak, moim synom, fanom Pingwinów z Madagaskaru, spodobałoby się to imię
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To musi się potrójnie doświnić, żeby było jak w originale a potem Mort, Morris...
Pyrka
-
- Kontakt:
o Julianie nie zapominającDzima pisze:To musi się potrójnie doświnić, żeby było jak w originale a potem Mort, Morris...
A tak poważnie...mam nadzieję, że uda Ci się wkleić Dominiko jakoś fotkę prosiaczka, bo chętnie go zobaczymy.
Pozdrawiam razem z gromadką swoich świńskich dziewczynek
Dziękujemy za miłe powitanie. Teraz chyba powinno być coś widać.
Jeśli będzie widać, to dodam kilka więcej po powrocie z pracy.
P.S. Kolejny faktycznie miał mieć na imię Julian Śmiałam się do narzeczonego, że będziemy wołać na niego Dżulek
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Jaki ładny Rico, witam. Kolega z adopcji? Samczyków Ci u nas dostatek
-
- Kontakt:
Dzięki.
Nie, nie jest z adopcji. Ale jest "uratowany" ze sklepu zoologicznego, gdzie siedział ściśnięty z innymi świnkami w nie powiem jak małym akwarium.
Nie, nie jest z adopcji. Ale jest "uratowany" ze sklepu zoologicznego, gdzie siedział ściśnięty z innymi świnkami w nie powiem jak małym akwarium.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękności
Cynthia chyba raczej pytała czy kolegę dla Rico będziesz chciała adoptować, bo jest dużo maluchów szukających domków w stowarzyszeniu
Cynthia chyba raczej pytała czy kolegę dla Rico będziesz chciała adoptować, bo jest dużo maluchów szukających domków w stowarzyszeniu