Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Siula »

Ha ha a to dobre jest- ta tabliczka na drzwiach :lol: . Mój mąż to już jakiś czas temu stwierdził,że trzeba większe mieszkanie kupić, tak żeby świniole miały swój pokój. Ojciec mój tylko jak to powiedziałam powiedział,że już całkiem oszalałam :laugh:
No raczej to prawda :idontknow:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ostatnio kupiłam totolotka na szczęśliwe liczby chłopców... Data urodzenia, data przyjazdu itp. TŻ powiedział "Chłopaki jak wygracie to macie pokój dla siebie jak w banku" :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Oj oj, Assia, to życzę wygranej :fingerscrossed: :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

No właśnie nie wygrali... Nadal mieszkają w klatce, w wynajętym mieszkaniu... Ale przecież ważne jest to, że mieszkamy wszyscy razem i jesteśmy szczęśliwi :-) A mieszkania kiedyś się jeszcze dorobimy :-)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Assia_B pisze: Ale przecież ważne jest to, że mieszkamy wszyscy razem i jesteśmy szczęśliwi :-)
:like:

Też tak uważam.. najważniejsze, że jesteście razem i macie siebie nawzajem.. Wy świnki a oni Was.. :)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arya90

Post autor: Arya90 »

Dokładnie tak :like:

A ja się muszę pochwalić. Wczoraj byliśmy na Międzynarodowej wystawie kotów w Poznaniu. Po wizycie na wystawie Tż ZGODZIŁ SIĘ na kota :jupi: :jupi: :jupi: Tak mu się spodobały w dotyku i na żywo (Tż nigdy nie miał kota i go nie dotykał nawet). Będziemy mieli ragdolla! I to już na wiosnę z następnych miotów :yahoo:

Wstawię później foty z wystawy.
Assia_B

No to cieszę się, że kolejny członek rodziny się pojawi :D
Mój TŻ też zgodził się, ale na psa... Tylko dopiero jak kupimy mieszkanie, czyli nie wiem kiedy... Przy najlepszej opcji za rok...
Arya90

Assia_B pisze:No to cieszę się, że kolejny członek rodziny się pojawi :D
Mój TŻ też zgodził się, ale na psa... Tylko dopiero jak kupimy mieszkanie, czyli nie wiem kiedy... Przy najlepszej opcji za rok...
Taką opcję Tż mówił i u nas. Rok prosiłam o kota i nic. Dopiero jak pojechał, zobaczył je na żywo i zobaczył jak się cieszę jak widzę te koty to się zgodził. Teraz zbieramy kasę na niego i na wyprawkę i będziemy kupować :102:
Assia_B

Tylko w naszym wynajętym mieszkaniu nie bardzo jest miejsce dla psa, więc na zdrowy rozsądek faktycznie muszę zaczekać :-)
Arya90

Assia_B pisze:Tylko w naszym wynajętym mieszkaniu nie bardzo jest miejsce dla psa, więc na zdrowy rozsądek faktycznie muszę zaczekać :-)
My mamy kawalerkę :D 2 prosiaki, nas dwóch, ale i kot się zmieści. :D A od jesieni albo zimy i tak się przeprowadzimy ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”