Serdel, Paproszek i Ptyś brykają po drugiej stronie tęczy ♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
twojawiernafanka

Re: Serdel, Paproszek i...

Post autor: twojawiernafanka »

Ja myślę, że będzie w porządku :) :fingerscrossed:
Catarinha

Post autor: Catarinha »

Oby! :fingerscrossed:
Dziękujemy za kibicowanie :) Od razu było lepiej, wiedząc, że ktoś nas wspiera :)

Z tego wszystkiego zapomniałam zrobić podestu do wejścia do klatki. Jak tylko go zamontuję, wypuszczam chłopaków do samego wieczora - niech się zmęczą porządnie, będą lepiej spać :P
Ale przezornie klatki Paproszka i kojca Charliego jeszcze nie zabieram. Zrobiłam tak przy łączeniu z Serdelkiem i jak zaczęli w nocy się tłuc, był problem z ich tymczasowym zakwaterowaniem :?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

My też kciukamy za udane łączenie :fingerscrossed:
Obrazek
Catarinha

Chyba mogę już powiedzieć, że u nas jest lepiej :jupi:
Chłopaki od godziny 16 wczoraj są cały czas razem, dzisiaj wybieg był na terenie Paproszka, bo w moim pokoju. Jeszcze zagrodzony kartonami, bo nie puszczę ich na podłogę jak tak smrodzą i sikają gdzie popadnie :lol: Prześcieradło, po którym biegali było to z łączenia, ale kartony Paproszka, więc jego zapach było pewnie czuć. Spodziewałam się, że tu może się bardziej stawiać, bo jego pokój... Ale chyba pogodził się z rolą zdominowanego, już nawet nie płakał aż tak żałośnie :)

I całe szczęście. Przy Serdelku kudłacz nie chciał ustąpić, więc widząc, jaki Charlie jest mały (670g, Paproch ponad kilogram :lol: ), myślałam, że to on będzie chciał rządzić, a jak Charlie urośnie i siły się wyrównają, znowu będzie bijatyka... Ale gwiazda ledwo przyjechała, a już się rządzi ( :lol: ) i bardzo dobrze, przynajmniej od razu jest jasna sytuacja :) Widać, że nie chce mu zrobić krzywdy, tylko ustawić do pionu, bo gdyby chciał, to dziabnąłby go już nie wiem ile razy.

Wszystko zmierza ku dobremu, jak tylko nie poprzestawia im się coś w tych małych łepkach, to będzie super :jupi:

A zdjęć mam tyle, że nie nadążam z ich przeglądaniem i wrzucaniem, ale będą, część może jeszcze dzisiaj ;)
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

To naprawdę wspaniałe wiadomości! :jupi:
Oczywiście czekamy na zdjęcia!
Catarinha

Druga noc za nami, wciąż wszyscy cali :jupi: Młody próbował dziabnąć parę razy Paproszka, ale trafił swój na swego - obaj to małe torpedy, więc w sytuacji zagrożenia Paproszek ucieka :P
Zdjęć wczoraj nie dałam już rady wrzucić, padłam :lol: Będą jak wrócę z uczelni.

Póki co, Charlie odstawia dziki popcorning po klatce, a Paproszek położył się na półeczce i patrzy na niego, jak na głupka :lol:
PALATINA

Post autor: PALATINA »

Super wieści! :D

A Charlie ładnie rośnie.
Jak do nas trafił, to ważył 550g. ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

:jupi: ale super wiadomości :jupi:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Catarinha

Re: Serdel, Paproszek i Charlie zwany Ptysiem ♥

Obiecane zdjęcia :photo:

Obrazek
"no co, leżymy sobie!"

Obrazek

Obrazek
"zagrzej mi stopę!"

Obrazek
moja mała, jeszcze zestresowana kupka nieszczęścia

Obrazek
i gwiazda!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:love:

Obrazek

Obrazek
Charlie, zapozuj!

Tak właśnie wyglądał ich drugi wybieg (a raczej wyleż), po którym trafili razem do 120-centymetrowej rezydencji :102:
Jeszcze przed wprowadzeniem chłopaków podcięłam grzywkę Paproszkowi, bo biedak już prawie nic nie widział. Teraz ma irokeza :laugh:

Ciąg dalszy nastąpi, bo sporo jeszcze tego mam :lol: Jak ma się takich fotogenicznych modeli, to trzeba korzystać!

PS. Chyba już mogę oficjalnie zmienić tytuł wątku :) Charlie to taki słodziak, że wygląda jak ptyś z bitą śmietaną :love:
Świniomaniaczka

Re: Serdel, Paproszek i Charlie zwany Ptysiem ♥

Post autor: Świniomaniaczka »

O jakie CUDEŃKA! :love: Na zdjęciach wyglądają jak najlepsi przyjaciele od kołyski :102: A wstawisz też zdjęcia Serdelka :please: ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”