Jaki był temat tego zebrania?Siula pisze:

Moderator: pastuszek
Jaki był temat tego zebrania?Siula pisze:

Świńska sekta.... myślą jak podbić światAsita pisze:Jaki był temat tego zebrania?Siula pisze:
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 
  Kurczę najgorsze, że w wynikach nic nie wychodzi to nie wiecie co dalej robić...
 Kurczę najgorsze, że w wynikach nic nie wychodzi to nie wiecie co dalej robić...
 , apetyt w miarę ok, chociaż czasem wybrzydza. Zaczęłam ją znów dokarmiać ratunkową, bo chyba 2 czy 3 tygodnie już nie dostawała i w sumie z wagi nie leci, ale tyc też nie chce. Eeeech tak bardzo bym chciała żeby była z nami jak najdłużej. Parę dni temu wymacałam jej guzek na klatce piersiowej, malutki, ale twardy
, apetyt w miarę ok, chociaż czasem wybrzydza. Zaczęłam ją znów dokarmiać ratunkową, bo chyba 2 czy 3 tygodnie już nie dostawała i w sumie z wagi nie leci, ale tyc też nie chce. Eeeech tak bardzo bym chciała żeby była z nami jak najdłużej. Parę dni temu wymacałam jej guzek na klatce piersiowej, malutki, ale twardy  obserwujemy czy rośnie, pewnie w przyszłym tygodniu podjedziemy do weta, bo widzę, że ona sobie tam pyszczkiem sięga.
 obserwujemy czy rośnie, pewnie w przyszłym tygodniu podjedziemy do weta, bo widzę, że ona sobie tam pyszczkiem sięga.Można by się do Ciebie zgłosić z zamówieniem? Dla Lucynki bym chciała, bo Wasze kołnierze są MEGASiula pisze:Dokładnie sosnowa
Martuś kołnierz to patent dużego, cieniutka wykładzina taka jak gruba cerata, akurat miał pod ręką,jak robił klatkę. Obszyte flanelką, w okół szyi wiązanie. Jest to na tyle plastyczne, że spokojnie może się położyć i jej się gnie ten kołnierz, ale na tyle sztywne, że sobie nie sięgnie.Ma dwa na zmianę, bo jednak brudzą się od jedzenia.
Nasza wet ma w sprzedaży szyte przez kogoś, ale te nasze lepszeW gabinecie były w szoku jak zobaczyły

Bo Siula też się wybiera to może jej TŻ zdąży udziergać kołnierz
  Bo Siula też się wybiera to może jej TŻ zdąży udziergać kołnierz