już zapomniałam jakie słodkie są młodziaki... W domu miałam teraz już tylko dwóch 5 latków z czego jeden bardzo niedomaga już no i do niedawna 7 latka... A tu skoki, piski, walenie w pręty, małe ciekawskie noski poezjasosnowa pisze:Co za radość, że się reakatywujecie! I dla weteranów świeży powiew i młode harce to też bardzo ważne. Humory się poprawią i wszystko znowu będzie kwitło!
Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kromkowe stado... Dwa nowe serducha na pokładzie <3
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Jejku! Jakie piękne zdjęcia Chłopaki się ze sobą dogadali, czy to tylko chwila spokoju do pozowania? Marta, cieszę się, że Jasiu i Stasiu czują się u Ciebie dobrze, no i że Ty jesteś z nich zadowolona Swoją drogą, świetne imiona!
Moje prosiaki : Klementynka / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Mariankowi wszystko jedno, byle go nie dreczyli a z Havciem zgoda na "koperek" ale chłopaki cudne Jaś jest o wiele bardziej odważny przynajmniej na razie. Podchodzi do prętów, piszczy o jedzenie i nawet do ręki podszedł. Staś (ten ciemniejszy) jest ostrożnyAneta914 pisze:Jejku! Jakie piękne zdjęcia Chłopaki się ze sobą dogadali, czy to tylko chwila spokoju do pozowania? Marta, cieszę się, że Jasiu i Stasiu czują się u Ciebie dobrze, no i że Ty jesteś z nich zadowolona Swoją drogą, świetne imiona!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Havranek to jest kawał knura! Mariana widziałam jesienią chyba w MV i też nie ulomek, a ten ile większy. Mlodziaki rozkręcą stado
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Miałam tą przyjemność i poznałam wczoraj Jasia i Stasia. Maluszki są rozkoszne, takie kruszynki. Wycałowałam i wytuliłam świnie Prosiaki przy Havranku to małe kropeczki
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Widzę powiew świeżości w stadzie
Re: Kromkowe stado... Marian 02.2013 - 22.03.2018 [*]
Dziś rano odszedł Marianek.... Mąż go karmił jeszcze przed 5, a niecałe 30 minut później znaleźliśmy go już leżącego...
Mój najdzielniejszy synek. Prawie półtora roku na karmieniu ręcznie... Co miesiąc korekta zębów... Wszystko było planowane pod Marianka, żeby go tylko w miarę regularnie nakarmić... Nie wiem co ja teraz zrobię z czasem, już nie muszę się spieszyć do domu... Mogę już iść do pracy.. Marian... Wiem już nic Cię nie boli... Już biegasz wesoło jak wcześniej z pozostałymi... Możesz jeść pachnące warzywa... Tylko ja bez Ciebie jestem raka pusta....
Mój najdzielniejszy synek. Prawie półtora roku na karmieniu ręcznie... Co miesiąc korekta zębów... Wszystko było planowane pod Marianka, żeby go tylko w miarę regularnie nakarmić... Nie wiem co ja teraz zrobię z czasem, już nie muszę się spieszyć do domu... Mogę już iść do pracy.. Marian... Wiem już nic Cię nie boli... Już biegasz wesoło jak wcześniej z pozostałymi... Możesz jeść pachnące warzywa... Tylko ja bez Ciebie jestem raka pusta....
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt: