Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Gliwickie stado :)

Post autor: Cynthia »

dominika45 pisze:zdjęcie przy paśniku!! :buzki: :buzki: :buzki: paśnik własnej roboty zapewne? :love:
Anula, reklamę mogę se zrobić? Paśniki będą dostępne w Super Świstaku za jakiś czas, mam nadzieję :D
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

dominika45 pisze:zdjęcie przy paśniku!! :buzki: paśnik własnej roboty zapewne? :love:
Tak, paśnik to rękodzieło, nie wykonane przeze mnie, ale zrobiony na zlecenie wg mojego "projektu". Super Świstak był u nas z wizytą, zobaczył paśnik i też takich zapragnął, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to znajdzie się w ofercie sklepu ;)

Tutaj można zobaczyć paśnik we właściwym użyciu :love: https://www.youtube.com/watch?v=_y4YyYB4Jak
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ooo fajny paśniczek, podobny do naszego robionego. Anula oglądałam twoje filmiki. Normalnie Fiśka ma bzika z tą strzykawka jak Misia nasza :lol: , szarpie , nie chce oddać i wyrywa innym z pyszczka :roll: A stado w kuchni tez suuuper :love:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Siula pisze:Ooo fajny paśniczek, podobny do naszego robionego. Anula oglądałam twoje filmiki. Normalnie Fiśka ma bzika z tą strzykawka jak Misia nasza :lol: , szarpie , nie chce oddać i wyrywa innym z pyszczka :roll: A stado w kuchni tez suuuper :love:
To widzę, że poleciałaś Asiu po całości i zrobiłaś sobie maraton filmowy z moimi Fumfusiami :laugh:
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Są bardzo wciągające :lol: :love:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Siula pisze:Są bardzo wciągające :lol: :love:
Ja tam wszystko wrzucam żeby nie zapchać telefonu, nie wszystkie nadają się do publicznego widoku, bo np przedstawiają syf w chacie albo moje dziwne komentarze, ale cieszę się, że Ci się spodobały :D
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

O jejku, jejku, ależ dawno nas tutaj nie było, palimy się ze wstydu.

Trochę się u nas dzieje, zamieszanie dosyć spore. Właściwie od początku listopada nasze świńsko-ludzkie życie upływa pod hasłem kalendarze. Albo je układam, albo pakuję, przepakowuję albo chodzę na pocztę i jeżdżę do kuriera. Kalendarze są piękne i cieszę się, że tak wiele z nich ma już swoich właścicieli.

30 listopada minęły 3 lata odkąd pierwsza świnka czyli Cwaniak zamieszkał z nami. W życiu bym nie pomyślała, że taka niby niewielka decyzja przygarnięcia zwierzątka tak wiele zmieni w moim życiu i we mnie samej. Za to zawsze będę wdzięczna moim Fumfusiom :love:

03 listopada minęłyby 2 lata jak mieszka z nami Tesia, zdecydowanie zbyt szybko odeszła z naszego życia :cry: Ale dzięki Tesi jest z nami Fiśka, oj jest i nie da o sobie małpa zapomnieć :lol: Wiewióra 18 listopada świętowała 2 latka u nas.

Tak poza tym mamy się względnie ok, Fiśka dokazuje i Cwaniakowi i Pandzie. Zapewne jest to związanie z wykrytą cystą (modlę się, żeby to było to a nie wredny charakter). Cwaniaka obserwuję stale pod względem brzuszka, Pandę pod kątem problemów z nerkami a Fiśki nie da się nie obserwować bo wszędzie jej pełno :D

Wczoraj zdarzyła się rzecz niesłuchana! Przy ważeniu okazało się, że obie dziewczynki przekroczyły po raz pierwszy kilogram, moje kochane puchate kulki. P.S. Co nie oznacza, że Fiśka przestała być nazywana Chudą dupą :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Faktycznie dawno nie było Twoich piękności. :love: Uwielbiam ich :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Przecież to Panda nadzoruje wysyłkę kalendarzy więc czym Wy jesteście zmęczeni? :think: :szczerbaty: Ona to się biedna napracuje :lol:

A impreza z okazji rocznic była? ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Haha mam nadzieję, że Pandzioszek jest odpowiednio opłacana :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”