Anula, reklamę mogę se zrobić? Paśniki będą dostępne w Super Świstaku za jakiś czas, mam nadziejędominika45 pisze:zdjęcie przy paśniku!!![]()
![]()
paśnik własnej roboty zapewne?

Moderator: pastuszek
Anula, reklamę mogę se zrobić? Paśniki będą dostępne w Super Świstaku za jakiś czas, mam nadziejędominika45 pisze:zdjęcie przy paśniku!!![]()
![]()
paśnik własnej roboty zapewne?
Tak, paśnik to rękodzieło, nie wykonane przeze mnie, ale zrobiony na zlecenie wg mojego "projektu". Super Świstak był u nas z wizytą, zobaczył paśnik i też takich zapragnął, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to znajdzie się w ofercie sklepudominika45 pisze:zdjęcie przy paśniku!!paśnik własnej roboty zapewne?
To widzę, że poleciałaś Asiu po całości i zrobiłaś sobie maraton filmowy z moimi FumfusiamiSiula pisze:Ooo fajny paśniczek, podobny do naszego robionego. Anula oglądałam twoje filmiki. Normalnie Fiśka ma bzika z tą strzykawka jak Misia nasza, szarpie , nie chce oddać i wyrywa innym z pyszczka
A stado w kuchni tez suuuper
Ja tam wszystko wrzucam żeby nie zapchać telefonu, nie wszystkie nadają się do publicznego widoku, bo np przedstawiają syf w chacie albo moje dziwne komentarze, ale cieszę się, że Ci się spodobałySiula pisze:Są bardzo wciągające![]()