Puchata Gangsta K(*)& P & H

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Kazik & Puszek nasze puchate szczęścia :)

Post autor: Klaudia_1396 »

Obrazek
Podano do stołu ;d
Jako, że niedługo wybieramy się na urlop do rodziców to mamcia planuje w czym tu chłopaków trzymać żeby nie ciągnąć całej tej ogromnej klatki ;_; Dużo myślałam, to nad siatką to żeby jakąś szafke przerobić ale w końcu pomyśleliśmy, że może tym razem po prostu przewieziemy tylko góre od klatki. Może to nie najciekawszy pomysł no ale..narazie musimy jakoś radzić najniższym kosztem heh
Przy sprzątaniu klatki zostawiłam chłopaków tak jak mieliby siedzieć u rodziców i dałam talerz z ziółkami. Kazik cwaniak tak zaczął podnosić ten talerz i nim 'rzucać", tak straszył biednego Pusia że w końcu całą miskę wyżarł sam :lol:
Pusio tylko gryzł pręty i prosił żebyśmy zabrali go od tego durnia czarnego hahah.
Obrazek
Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018 :candle:
Puszek : 01.11.2016 :świnka1:
Helios Cavior : 10.04.2018 :świnka2:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Kaziku kochany jesteś słodkim cwaniaczkiem a Pusio małym tchórzem :buzki:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Kontakt:

Muszę wam powiedzieć ,że uwielbiam Puśka :laugh:
To jest tak cudowny, kumaty świnek, że głowa mała o.o ..żebym miała czas na pewno nauczył by się robić sztuczki heh ale no niestety mamusia ma czas tylko na rozpieszczanie xD
No dobra ale przechodząc do sedna czyli co ostatnio u nas się wydarzyło. Ja sobie sprzątam, prosiaki sobie chodzą a jako wybieg mają korytarz cały, z korytarza jest przejście do sypialni i łazienki. Drzwi do łazienki miałam zamknięte jednak do sypialni mhm zapomniało mi się..a prośki dobrze wiedzą, ze do sypialni i salonu wstępu nie mają.
No i tak sobie sprzątam i słysze jakby pazurki na panelach, wyglądam z kuchni widze tylko dwa tyłeczki w drzwiach od sypialni, mówię "Chłopaki?!" ..patrzę Kazik stoi jak stał a Puszek wychyla głowę.."Widzę!" i nagle Puszek bieg w miejscu jakby się czegoś wystraszył..coś w deseń "mnie tam nie było to tylko on" :rotfl:
Obrazek
Obrazek

Mały jest z nami już ponad 4 miesiące, już w klatce daje się pogłaskać, na ręce też jak najbardziej..problem mamy tylko z wyciąganiem z klatki no i z głaskaniem na wybiegu..podchodzi ale jak zbliżasz rękę to od razu ucieka ehh..
Skoro tak mnie wzięło na sentymenty chcecie może zdjęcia małego Kazia? :D Jak go kupiłam miał miesiąc może trochę więcej ale ostało mi się trochę zdjęć xD
Obrazek
Anulka1602

Pusio agent nr:1 :laugh:
I pewnie że chcemy zobaczyć malutkiego Kaziulka :buzki:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Kontakt:

Obrazek
Chłopaki meldują się na urlopie ! :D
Podróż minęła nam szybko i spokojnie, drogę z Lublina na Suwałki pokonaliśmy w trochę ponad 5 godzin a chłopaki całą drogę sobie leżeli spokojnie, podjadali sianko i warzywa :3
Teraz mają już rozłożoną "klatkę" i już mogą spokojnie pochodzić, poleżeć i się obżerać ha ha. Jednak postanowiłam przetestować patent z ceratą i matami..zobaczymy, może nie puszczą mnie z torbami o.o
Obrazek
Obrazek
Jutro postaram się jakiś wybieg im wymyślić tutaj a przy odrobinie szczęścia może zahaczymy trochę trawki..no ale póki co pogoda nam tu nie bardzo sprzyja spacerom : {

A..dodam jeszcze, że Kazik znalazł się na jednej ze stron kalendarza :D Mamcia mega dumna <3
Obrazek
Anulka1602

Kochane słodziaki :love: :love: :love: Życzymy miłego urlopu :buzki:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Kontakt:

Dostarcze wam trochę słodkości dziś :3
Jaki był Puszek zanim przyjechał większość widziała ..ale jak wyglądał Kazio prawie 4 lata temu ? :think:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Anulka1602

Cudownyyyyy :love: :love: :love:
Anulka1602

Jak Wam mija urlop,chłopcy grzeczni??? :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Kontakt:

Dla chłopaków jak najlepiej, babcia ma działeczkę także mają gałązek , świeżych warzywek, trawki..żyć nie umierać ;d
Pusiowi nie pasuje tylko ten duzi kolega ale już zaczynają się ze sobą powoli oswajać ;d
Za to Kazik...z Kazikiem przez kilka dni to ja miałam cyrk na kółkach x.x Co ja im otworze klatkę tak Kazik wybiega z pokoju i idzie do zabawek psa, turla te jego piłki ale mało tego..nie daj boże znajdzie jakieś jego jedzenie ; / Meme toż to ja pieseł jestem i zjem ze smakiem -.-' Ostatnio przyłapałam go jak próbował podgryzać kość :shock:
Obrazek
Obrazek
Dla nas trochę gorzej mija bo deszcz...i deszcz...i deszcz..no ale chociaż się odpocznie od obowiązków domowych haha
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”