Atak klonów, czyli Astrid i Ingrid w natarciu
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Atak klonów, czyli Białaski z Krakowa
albo do Algidy pasuje Lodzia
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Lodzia to jest to!Dzima pisze:albo do Algidy pasuje Lodzia
Dziewczynki są pełne energii, ruchliwe, gadatliwe, ale jeszcze troszkę dzikuski, chociaż jak już dadzą się złapać, to grzecznie siedzą na rękach i lubią pieszczoty. Są prawie identyczne, ale dzięki wskazówkom Ilony i własnym obserwacjom, potrafię już je odróżnić.
Jedna jest trochę większa i ma ciemniejsze obwódki uszu. Jest liderką, głośniejszą, odważniejszą, ciekawską i trochę zadziorną. Więcej czasu spędza na środku klatki, rzadko ucieka, żeby się schować, okupuje miseczki i zawsze jest pierwsza, gdy coś smacznego w nich się pojawia. Zdarza się, że zaczepia siostrę i trochę jej dokucza, doskakuje albo odgania od jedzenia (może właśnie dlatego jest większa), ale nie zauważyłam jakiś niebezpiecznych sytuacji.
Druga jest mniejsza, jaśniejsza, bardziej nieśmiała i strachliwa. Upodobała sobie piętro domku i najczęściej tam ją można znaleźć. Jeszcze ucieka przed ręką, ale złapana nie wyrywa się i lubi drapanie za uszami. Czasem dostarczam jej smaczniejsze kąski do kryjówki, zanim siostra zje wszystko sama.
Smaczki prosto z działki
Siostrzyczki
Pierwsze mizianko na kolanach Dużej
Jedna jest trochę większa i ma ciemniejsze obwódki uszu. Jest liderką, głośniejszą, odważniejszą, ciekawską i trochę zadziorną. Więcej czasu spędza na środku klatki, rzadko ucieka, żeby się schować, okupuje miseczki i zawsze jest pierwsza, gdy coś smacznego w nich się pojawia. Zdarza się, że zaczepia siostrę i trochę jej dokucza, doskakuje albo odgania od jedzenia (może właśnie dlatego jest większa), ale nie zauważyłam jakiś niebezpiecznych sytuacji.
Druga jest mniejsza, jaśniejsza, bardziej nieśmiała i strachliwa. Upodobała sobie piętro domku i najczęściej tam ją można znaleźć. Jeszcze ucieka przed ręką, ale złapana nie wyrywa się i lubi drapanie za uszami. Czasem dostarczam jej smaczniejsze kąski do kryjówki, zanim siostra zje wszystko sama.
Smaczki prosto z działki
Siostrzyczki
Pierwsze mizianko na kolanach Dużej
- Dzima
- Kontakt:
Ja też miałam problem z odróżnieniem Ilona długo musiała je obserwować, żeby dostrzec takie różnice
Pyrka
Piękne puchatki. Dla mnie jedna to śnieżynka a druga to beza.
Mi się podoba Astrid i Ingrid Ew. tak jak pisze Anulka1602 Beza i Śnieżynka
Córki oglądały dziś dobranockę "Rabatki" i urzekły mnie usłyszane tam imiona - Shiva (z tym że to imię męskie) i Iwasha
W poniedziałek wróciłam do pracy na dyżur. Mąż ma wolne, więc jest w domu z dziećmi i prośkami. Tak świniaki rozpieścił, że jak tylko go widzą to jest szaleństwo - kwiki, piski i podskoki
Pieszczoszka u Dużego na rąsiach
Pieszczoszka u Dużego na rąsiach
- Dzima
- Kontakt:
Ha ha ha pamiętaj, że bardzo łatwo je rozpieścić Dużego już zaczarowały, jeden kwik i sprzedał się świniom
Pyrka
Coś o tym wiem bo moje kleopatry trzymają Dużego pod świnkowym kapciem i to bardziej niż ja pod swoim