Atak klonów, czyli Astrid i Ingrid w natarciu

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Atak klonów, czyli Białaski z Krakowa

Post autor: Dzima »

albo do Algidy pasuje Lodzia :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Blafia

Post autor: Blafia »

Dzima pisze:albo do Algidy pasuje Lodzia :laugh:
Lodzia to jest to! ;) :lol:
Blafia

Dziewczynki są pełne energii, ruchliwe, gadatliwe, ale jeszcze troszkę dzikuski, chociaż jak już dadzą się złapać, to grzecznie siedzą na rękach i lubią pieszczoty. Są prawie identyczne, ale dzięki wskazówkom Ilony i własnym obserwacjom, potrafię już je odróżnić.

Jedna jest trochę większa i ma ciemniejsze obwódki uszu. Jest liderką, głośniejszą, odważniejszą, ciekawską i trochę zadziorną. Więcej czasu spędza na środku klatki, rzadko ucieka, żeby się schować, okupuje miseczki i zawsze jest pierwsza, gdy coś smacznego w nich się pojawia. Zdarza się, że zaczepia siostrę i trochę jej dokucza, doskakuje albo odgania od jedzenia (może właśnie dlatego jest większa), ale nie zauważyłam jakiś niebezpiecznych sytuacji.

Druga jest mniejsza, jaśniejsza, bardziej nieśmiała i strachliwa. Upodobała sobie piętro domku i najczęściej tam ją można znaleźć. Jeszcze ucieka przed ręką, ale złapana nie wyrywa się i lubi drapanie za uszami. Czasem dostarczam jej smaczniejsze kąski do kryjówki, zanim siostra zje wszystko sama.

Smaczki prosto z działki
Obrazek

Siostrzyczki :love:
ObrazekObrazek

Pierwsze mizianko na kolanach Dużej
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ja też miałam problem z odróżnieniem :lol: Ilona długo musiała je obserwować, żeby dostrzec takie różnice
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Piękne puchatki. Dla mnie jedna to śnieżynka a druga to beza. :buzki:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Mi się podoba Astrid i Ingrid :D Ew. tak jak pisze Anulka1602 Beza i Śnieżynka :102:
Blafia

Córki oglądały dziś dobranockę "Rabatki" i urzekły mnie usłyszane tam imiona - Shiva (z tym że to imię męskie) i Iwasha
Blafia

W poniedziałek wróciłam do pracy na dyżur. Mąż ma wolne, więc jest w domu z dziećmi i prośkami. Tak świniaki rozpieścił, że jak tylko go widzą to jest szaleństwo - kwiki, piski i podskoki :shock:
Pieszczoszka u Dużego na rąsiach :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ha ha ha pamiętaj, że bardzo łatwo je rozpieścić :lol: Dużego już zaczarowały, jeden kwik i sprzedał się świniom :laugh:
Pyrka
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Coś o tym wiem bo moje kleopatry trzymają Dużego pod świnkowym kapciem i to bardziej niż ja pod swoim :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”