Zobaczysz,zaraz laski nie będą się bały i będą hasały po całości
Fisia i Lisia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Chocolate Monster
Re: Fisia i Lisia-moje przekochane świneczki.
Po raz kolejny mówię,że nie ma za co
-
Baśjul
Mam nadzieję. Fisia teraz sobie zwiedza, je sianko, a Lisia na razie przechodzi tylko z domku do transportera, ale już coraz śmielej. 
-
Baśjul
I to jaki pomocny, Lisia nie chciała wychodzić to jej Fiśka wyjęła siano z pudełka po chusteczkach i jej przyniosła do transportera 
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Fisia jest moja duchowa towarzyszka, bo takie mialam przezwisko przez wiekszosc zycia 
-
Baśjul
Uwaga, uwaga! Ogłaszam, że pierwszy etap świńskiej tresury, moje słoneczka zdały na 5+
Lisia jak chce jeść to staje na dwóch łapkach, to samo gdy skończy np. kawałek czegoś, natomiast Fisia już zawsze podaje łapkę
W ten sposób przeszły do 2 klasy i uczą się wychodzić z klatki. Lisia dziś pokazała, że jak chce to umie, bo kiedy podawałam Fisi jedzonko to wspięła się po podeście i wskoczyła mi na kolana, wzięła leżące tam liście rzodkiewki i wróciła na mostek 
-
Chocolate Monster
Gratuluję ukoncznia 1 klasy.Jak juz skonczysz ttesurę dziewczyn to zapraszam do nas 
-
Baśjul
Dziękujemy

Jak tylko skończę 18 lat i zrobię prawo jazdy to przyjeżdżam (mam nadzieję, że do tego czasu skończą dziewczyny moją szkołę)Chocolate Monster pisze:Jak juz skonczysz ttesurę dziewczyn to zapraszam do nas