.
.Z czasem małej pewnie posmakuje więcej warzywek
 . Słodzinka...
. Słodzinka...Moderator: pastuszek
 .
. . Słodzinka...
. Słodzinka... . Odezwę się jutro co do wizyty bo nie miałam czasu pomyśleć hi hi.
. Odezwę się jutro co do wizyty bo nie miałam czasu pomyśleć hi hi. Pinki nad ranem mnie obudziła biegami i skokami po klatce. Spróbuję ją na dniach nagrać, ale co sięgam po fona to hamuje skubana i zaczyna zaraz patrzeć co ja takiego tam mam
 Pinki nad ranem mnie obudziła biegami i skokami po klatce. Spróbuję ją na dniach nagrać, ale co sięgam po fona to hamuje skubana i zaczyna zaraz patrzeć co ja takiego tam mam   Gosh, ile ten maluch ma energii! Rano pędziło po klatce coś różowego, bliżej nieokreślona rozmazana mała różowa plama. Nie widziałam jeszcze prosiaczka pędzącego w tym tempie, uprawiającego dzikie skoki po hamakach i wpadającego w szaleńcze poślizgi na zakrętach
 Gosh, ile ten maluch ma energii! Rano pędziło po klatce coś różowego, bliżej nieokreślona rozmazana mała różowa plama. Nie widziałam jeszcze prosiaczka pędzącego w tym tempie, uprawiającego dzikie skoki po hamakach i wpadającego w szaleńcze poślizgi na zakrętach   Lilo za to coraz częściej buja się w hamaku, tylko po to, żeby mieć oko na Pinky
 Lilo za to coraz częściej buja się w hamaku, tylko po to, żeby mieć oko na Pinky   A ja czekam na transport mebelków od naszego pastuszka... te emocje
 A ja czekam na transport mebelków od naszego pastuszka... te emocje  
 . Liluś Romeo hi hi. Wyobrażam go sobie jak leży rozmarzony na tym hamaku,  wzrok błędny,  odlatuje... jak zwierzak z kreskówek- tak to widzę
. Liluś Romeo hi hi. Wyobrażam go sobie jak leży rozmarzony na tym hamaku,  wzrok błędny,  odlatuje... jak zwierzak z kreskówek- tak to widzę   .
.

usmiałam się wczoraj do łez z tego rapowania. Julian tak samo umie tańcowaćlunorek pisze:No Romeo, Romeo, siedzi przy kracie i tańczy jak pingwin przestępując z nogi na nogę, do tego rapuje gulgając do rytmu. I talenty muzyczne zaczął chłopak ujawniać, ćwiczy zapamiętale grę na drutach

Potężny świń, zważając na wiek: 6.5 mca... Pinki za to dała popis dzikich szaleństw w trybie turbo
 Potężny świń, zważając na wiek: 6.5 mca... Pinki za to dała popis dzikich szaleństw w trybie turbo   Dziękujemy za miłe odwiedzinki
  Dziękujemy za miłe odwiedzinki