Pikabu - ja tez najbardziej lubię patrzeć jak sie wylegują.. Minutka na kolanach odstawia totalny luz - wywala kopytka dosłownie po dwóch głaskach.. i może leżeć tak bardzo długo chyba, ze któraś z dziewczyn ja zawoła to się od razu wychyla i chce do nich.. Izetka nie znosi głaskania i od razu chce, żeby Ja odstawić z powrotem. Coco tez potrafi poleżeć .. zresztą Coco przyjmuje leki na serce i stad jest taka spokojniejsza.... co do jedzenia - u nas nawet gdy stoja i trzy miseczki to i tak jedza z jednej .. no bo przecież One może maja coś lepszego w tamtej??Pikabu pisze:
A wyleż wspaniały, chyba najbardziej lubię obserwować wylegujące się świnki, takie są urocze i słodkie
Izetka, Coco i Minutka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
dominika45
Re: Izetka, Coco i Minutka- dwie kudłate i jedna uczesana
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Niech mi ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że Coco po takich tarzaniach się w sianie ma potem nieskazitelnie czyste loki?dominika45 pisze:
a teraz Coco w sianku..
zasłużony... wyleż..
![]()
A w ogóle to wszystkie trzy są tak piękne, że najchętniej bym je
-
dominika45
Tak właściwie to nie wiem jak to jest.. bo rzeczywiście Coco może wejść w największe siano a i tak nie będzie miała we włosach praktycznie nic- czasem tylko około mokrej doopki coś tam się zaplącze- jakiś patyczek, a tak to po prostu chyba tak ma.. zresztą i pozostałe też..Pulpecja pisze: Niech mi ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że Coco po takich tarzaniach się w sianie ma potem nieskazitelnie czyste loki?![]()
co do kradzieży... to nie radzę bo.. ich strzeżemy!!!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
W pierwszej chwili nie poznałam Minutki
Taka duża panna już z niej
Szaleństwo w sianie chyba najbardziej im się podobało?
Zdrowych i wesołych świąt!
-
dominika45
oj tak!Minutka zdecydowanie urosla i czasem Jej sie wydaje, ze moze rzadzic. Dzis probowala dziabnac w nos Coco, ktora jest jeszcze raz tak duza jak Ona ale coz... to sie Jej wydajemartuś pisze:W pierwszej chwili nie poznałam MinutkiTaka duża panna już z niej
Szaleństwo w sianie chyba najbardziej im się podobało?
![]()
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Cudownych świąt!

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
-
dominika45
Nam świąteczne dni mijają bardzo szybko a Wam??
Nasze dziewczyny maja świąteczne fryzury.. (jutro chyba będziemy bawić sie we fryzjera- chociaż mnie bardzo się podobają takie kudłate ale doopki są już naprawdę poklejone i wciąż mokre.. no i Coco nie mieści się już nawet w kapciochu XL..
Fryzurki dzisiejsze..:

Coco z takimi dłuuugimi kudełkami:

nie mieszczę się.. hm..

w domku (od Mikołaja) mieszczą się nawet dwie w rożnych kombinacjach..

a potem i tak:

dzisiaj nowa TRAWKA!!: nie odjedziemy stąd aż ona nie zniknie (co trwało może pięć , no 7 minut??!!)

No i gdzie trawka? hmm to może pójdziemy jeszcze na sianko??!!

No i wyleż po takiej pracy się należy prawda??!!
Każda ma swoje wyszukane miejsce..:

Coco bardzo lubi kapcioch ale leży zawsze w "przedpokoju" bo dalej nie da się wejść z taką fryzura do domku przez wejście tez ledwo ledwo..
Nasze dziewczyny maja świąteczne fryzury.. (jutro chyba będziemy bawić sie we fryzjera- chociaż mnie bardzo się podobają takie kudłate ale doopki są już naprawdę poklejone i wciąż mokre.. no i Coco nie mieści się już nawet w kapciochu XL..
Fryzurki dzisiejsze..:

Coco z takimi dłuuugimi kudełkami:

nie mieszczę się.. hm..

w domku (od Mikołaja) mieszczą się nawet dwie w rożnych kombinacjach..

a potem i tak:

dzisiaj nowa TRAWKA!!: nie odjedziemy stąd aż ona nie zniknie (co trwało może pięć , no 7 minut??!!)

No i gdzie trawka? hmm to może pójdziemy jeszcze na sianko??!!

No i wyleż po takiej pracy się należy prawda??!!
Każda ma swoje wyszukane miejsce..:

Coco bardzo lubi kapcioch ale leży zawsze w "przedpokoju" bo dalej nie da się wejść z taką fryzura do domku przez wejście tez ledwo ledwo..
-
Chocolate Monster
Gdyby moi chcieli tak leżeć