Re: ♥Zosia i Gaga♥

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

meiss

Re: ♥Zosia i Gaga♥ Znowu Kiwi

Post autor: meiss »

Ha, dzięki Kati! :buzki:
Dawno nie zaglądałam tu, muszę zauploadować zdjęcia gdzieś :o
meiss

Trzeba tu odkurzyć! Niestety mam mało czasu... Bardzo mało...
Chyba tego zdjęcia nie było!?
Obrazek
Zosia zmieniła stan skupienia i wlewa się do miski!

No i pochwalę się towarzystwem podczas urlopu nad jeziorem :D
Obrazek
Obrazek
Ładne okazy, znajomi pytali się czy one są takie duże, czy ja mam taką małą rękę :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

A ble i fuj! Co za robale giganty :roll:
Rozlana świnka :love: ... :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Zosiaczna zupka :lol:
meiss

Kurcze blade, poznikały zdjęcia....

Rozpoczął się sezon choinkowy, to i Kluski mogą pomóc ubierać choinkę. Bardzo dobrze, że nie wiesza się na niej warzywek, owoców i innych świńskich przysmaków, inaczej by była ozdobiona samymi sznureczkami :D

Obrazek
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Jak miło widzieć szczęśliwe dziewczyny (no i w końcu z Gorzowa :lol: ). Sznureczki na choince z powodu buszownia świnek też wyglądałyby pięknie. Pozdrawiamy
Yvon

Post autor: Yvon »

Cześć, Meiss, dawno mnie u Was nie było. Co tam nowego?
U nas była choroba i operacja, ale już jest po i wszystko wróciło do normy. Trochę nerwów straciłam, bo bałam się o Biankę. Kłopoty Bianki ze zdrowiem zaczęły się kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia. Przyplątał się ropień dość spory tak pod uchem i nijak nie można było go rozpędzić antybiotykami. Pani weterynarz zdecydowała, że nie ma na co czekać i trzeba ropień usunąć operacyjnie. Operacja była w Sylwestra o 14.00, a o 16.00 byłam podczas budzenia się Bianki z narkozy. Biania dzielnie się spisała, kochana dziewczynka. Jest już całkiem zdrowa :love:
Napisz, co tam w Twoim stadku się dzieje?
Pozdrawiamy serdecznie Twoje dziewczyny.
meiss

Jak dobrze, że u Was już wszystko w porządeczku.

Ogólnie stuknęło nam 2 latka (tak, tak ponad miesiąc temu)! Muszę pododawać gdzieś foteczki.
Kluski już miały okazję szamać świeżutką wiosenną trawkę no i ten dobrobyt skończył się .... sraczką. Bo one umiaru nie znają!
katiusha

Post autor: katiusha »

No wiecie co? Sraka od "kawioru"??? :lol: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Poproszę fotencje :102:
meiss

Od dobrobytu w dupkach się poprzewracało.
A fotki będą, w końcu udało mi się wejść na photobucketa. Zapomniałam hasła, prosiłam o meile przypominające i nic... Wpisywałam wszystkie możliwe hasła i nic. W końcu chciałam się poddać i założyć nowe konto, a tam pokazuje mi już uzupełnione hasło - no to lecem patrzeć w ustawienia przeglądarki, patrzę jakb byk hasło, które NA PEWNO chociaż raz wpisywałam... Coś musiało nie pyknąć wtedy...
Jak się ogarnę to zafotkuję, od prawie 2 mcy pracuję coś innego i mam słabo unormowany czas pracy, czasami wracam i nie chce mi się myśleć :D

Ogólnie to Gagula często się balonikuje, czasem nie wiem co mam zrobić z nią. Co ma jeść, a czego nie... Selerka naciowego już praktycznie w ogole nie dostaje, bo on najczęściej wzdymał.
Zosik miała usuwanego kamlota, bo jej się nie chciał wysiurkać...
Ech te Kluski
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”