Prosiaczkowe perypetie ♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ☀ Yoko [*], Cookie, Zeus i Rubin i jeszcze ktoś...

Post autor: Cooyo »

Dropsio - Hm, ciekawy pomysł :102:

Loriain - dlatego napisałam "postaram się" :lol: A tak na poważnie, to ja już nie mam miejsca na więcej prosiaków, a i kolejnego łączenia się boję :P
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
loriain

Post autor: loriain »

Ja juz bym przy mojej trojcy sie bala :P chociaz kusza mnie tez golaski :redface:
Awatar użytkownika
Cooyo
Kontakt:

No i mam za swoje... Cookie pobił się z Rubinem i krew mu poleciała z nosa :( Chyba na razie pozostanę przy 2+2, a jak będę miała trochę więcej czasu to coś pomyślę :(
Obrazek

zuzka310

Post autor: zuzka310 »

W końcu się dogadają Tak myślę :świnka2:
loriain

A to niegrzeczne chlopaki :nono:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Bulletproof pisze:Noo to trzeba mieć jaja żeby łączyć 4 samców.. 8-) :lol:
Popieram. Dla mnie trzy chłopaki w jednym stadzie to zupełny hardkor a co dopiero 4. Wysłałam Ci PW.
Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dla mnie połączenie dwóch facetów jest czymś nieosiągalnym :lol: Ale to takie charaktery są - jeden proludzki, bardzo zaborczy królewicz, drugi to natarczywa łajza :lol: Połączenie wybuchowe... Ostatnio Coś zwiał z klatki jak sprzątałam im i nie zauważyłam. Wskoczył do Dropsa leżącego w legowisku... Słyszę, że Coś drze dzioba wiec odwracam się, szybko go łapię... I podnoszę razem z Dropsem wczepionym zębami w jego zadek :shock:

A tak w ogóle, to świń jest strasznie słodki... Jak daktyle :lol:
Połączenie 2+2 nie jest złym pomysłem, wydaje mi się że lepsze zgodne pary niż wiecznie turkocząca na siebie czwórka ;)
Awatar użytkownika
Cooyo
Kontakt:

Dropsio pisze: I podnoszę razem z Dropsem wczepionym zębami w jego zadek :shock:
:shock:

Z tego co zauważyłam to Cookie to jakiś psychopata, ktòry kompletnie nie umie żyć w stadzie... Owszem, on potrzebuje towarzystwa, ale zachowuje się okropnie - najpierw odgryzł Zeusowi kawałek ucha (teraz jestem prawie pewna, że to jednak jego sprawka, nie Rubina), teraz patrzę - Rubin nie ma kawałka noska... I ciągle prycha krwią :sadness: Mały biedaczek... Ja nie wiem czemu Cookie się tak zachowuje, jakby w ogóle nie miał wyczucia... Może to, że był z Yoko, która wcześniej niestety przez długi czas była sama zrobiło swoje... I nie nauczył się żyć w stadzie. Mały na razie jest bezpieczny, póki nie wchodzi mu w drogę, ale bardzo się boję co będzie jak mały podrośnie...
Tak samo jak oddzieliłam Cookiego od Zeusa i Rubina (gdyby zostali razem w zagrodzie to dopiero byłby koszmar), żeby ten nie przemęczał tej nogi, to Cookie sprawiał wrażenie jakby zupełnie się tym nie przejął. :? Już nie wiem co mam robić z tym Cookiem, Rubin i Zeus jako tako się dogadują, ale Cookie... Małe zbliżenie się Rubina lub Zeusa powoduje krzyk, zgrzytanie zębami i agresję... I co ja mam robić z tą małą cholerą? :sadness:
Obrazek

loriain

Ciezki orzech do zgryzienia, ja sie na laczeniu chlopow wogole nie znam, wiec nie pomoge :redface:

Drops zawieszony przy zadka Cosia - hardcore :shock:
Awatar użytkownika
Cooyo
Kontakt:

To już nie chodzi o łączenie chłopów, ale o charakter, bo Rubin i Zeus owszem, są dominujący obaj, ale nie odgryzają kawałków ciała kolegom... Oni dwaj mogą razem żyć, a Cookie to po prostu jakiś mały psychopata :sadness:
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”