Izetka, Coco i Minutka

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Izetka, Coco i Minutka- dwie kudłate i jedna uczesana

Post autor: loriain »

A zauważyliście że najfajniej jest nasikac i nabobic tam gdzie ciężko wyczyscic? Koszyk wiklinowy czy tunel to ulubiona toaleta...
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Haha, ale one sprawdzają w ten sposób jakość siana. Kontrola jakości zawsze musi być! A co by było gdyby to jednak nie było sianko od Pana Roberta!? Trzeba Duża czasami sprawdzać ;)
dominika45

Post autor: dominika45 »

Tyle, ze sianko w ten sposób "sprawdzane" znika w zastraszającym tempie.. hm.. :think: Oj! to się z nimi podziało!.. a takie były grzeczne.. :lol:
maleńka

Post autor: maleńka »

dominika45 pisze:Maleńka to nic innego tylko trzeba zacząć się rozglądać..
No co ty, za niedługo przyjedzie do nas czwarta świnka, ale może potem :szczerbaty: :nie_powiem:
dominika45

Minutka coraz większa i coraz bardziej kudłata..

Obrazek

Obrazek

to po czesaniu zresztą wszsytkie trzy były u Fryzjera na czesaniu.. i wyglądały tak..

Izetka :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i Coco.. to było tak tylko kilka chwil..
Obrazek

Obrazek

a tu WSZYSTKIE TRZY TUŻ PO UŁOŻENIU FRYZUR>>>

Obrazek

no cóż minęło kilka chwil i Coco loki rozczesane znowu wróciły do loczków..
Obrazek
ale jest nieprzeciętnie mięciutka..
Minutka czasem udaje pieska i "waruje" przy starszych..
Obrazek
Minutka nigdy nie zostaje sama - potrzebuje towarzystwa - Jej obojętne jest , ale Któraś musi być blisko..
Obrazek

Obrazek

Minutka "złapała trawkę!!"
Obrazek

Obrazek

Jak to !! jeszcze nie ma??!!

Obrazek
No!! czekamy!!??
Obrazek

dali jeść!!
Obrazek

i dzisiejsze wspólne wyjadanie ostatnich trawek...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niedługo już chyba będziemy się cieszyć taka świeżą trawką - nie wiem co zrobię .. bo teraz jest kwik straszny!!.. a jak nie mam to pytające spojrzenie .. Jak to!!?? a gdzie trawka?? mimo, ze np. dostały kolację w miseczkach.. i suszki... :glowawmur:
katiusha

Post autor: katiusha »

Bosh...jakie piękne siersci i fryzury :love:
Też mam już "syndrom powolnego braku trawy" :glowawmur: Moje także nie odpuszczają, jeśli chodzi o zieleninę trawiastą. Łażę, jak durna, poluje i zbieram.. :levitation:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Cudne futra :love:
Chyba trzeba będzie rozpocząć strategię zimową: rzucasz żarło, uciekasz z pokoju, zamykasz drzwi i nie wracasz póki nażarte warzywkami nie pójdą spać :laugh:
My też ciągle jeszcze chodzimy...i to po pracy, więc wręcz lecimy na łeb na szyję, żeby zdążyć przed zmrokiem...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
dominika45

Uff! dobrze, ze też tak macie bo ja zaczęłam się zastanawiać czy ze mną albo z nami wszystkimi (w sensie z moimi świnkami) jest wszystko ok.. no bo przecież miseczki pełne i jedne i drugie - tzn.. susz i warzywka a one drą pyszczki o trawę!!! o zwykłą trawę!! (my ze względu na wapno i piasek w nerkach u Coco nie jadamy żadnych natek alni koniczynki ani mleczyków..) One dadzą się chyba sprzedać za kępkę trawy.. ale i ja sama tez - przecież mam skrzywienie :evil: nawet gdy idę do miasta albo gdziekolwiek i widzę trawę dużąąą.. to myślę Ojej jaka szkoda.. tak się marnuje.. ale sobie tłumaczę, ze przecież za blisko spalin.. ale i tak żal.. np. dzisiaj idąc obok MC donalds a tam: - tyle dużeeej traaawyyy!! bosh!! powstrzymało mnie tylko to, że tak blisko trasa szybkiego ruchu.. :szczerbaty: i poleciałam gdy przyszłam do domu do ogrodu i szukałam jak ta głupia.. udząc się, ze .. a może już odrosła?? :redface: troche jeszcze jest ale to na minutkę jedzenia u moich pożeraczy!! :idontknow:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Zawsze na miejskich trawnikach koło ulicy jest najdorodniejsza i najdłużej rośnie...ech. Ale trudno. Byle do kwietnia :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Eeeeej, do marca najpóźniej! :lol:
Też mam to skrzywienie, wszędzie gapię się na trawę.. Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”