Izetka, Coco i Minutka

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
loriain

Re: Izetka i Coco - czyli kudłata i uczesana świnkodziewczyn

Post autor: loriain »

To przebranie jest normalne ;) Moje tyja pomiędzy 30 a 50 gram tygodniowo.

Ah te rude loki :love:
Alex

Post autor: Alex »

Fryzury maja zabojcze :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Panny przepiękne! :love: Są cudownie dogadane ze sobą :jupi:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Też się cieszę, ze tak się dogadały .. bo niestety mam doświadczenie z poprzednimi świnkami, których nie udało się połączyć nawet poprzez kratki było szczekanie zębami.. Teraz we trzy stanowią zżyte stadko.. Bałam się dołączać malutką bo te dwie starsze przyjechały już połączone i zżyte z hodowli , w dodatku Coco zaczęła chorować na serduszko ale udało się.. Wczorajsze ważenie pokazało, ze Minutka przybrała z 537 na 560 więc chyba normalnie? (ok. 30) i chyba po takim czasie już byłoby widać, ze ma potomstwo w brzuszku prawda?
Coco trzyma wagę 1059 a Izetka znowu przybrała z 1061 na 1074 :glowawmur: a przecież Ona jest już starsza Pani!!! jak tak dalej pójdzie to będzie otyła... :nono:
Minutka rozruszała towarzystwo bo wcześniej wychodziły tylko z posłanek na jedzonko a teraz potrafią i pobiegać.. Izetka ostatnio nawet trochę podskakiwała (no... może milimetr ale próbowała!) powtarzając za Minutką która popcornuje jak najęta i galopuje po klatce i po wybiegu a potem pada (dosłownie!) obok pozostałych.. Jest naprawdę fantastyczna - teraz widać że urosła.. a to włoskach które musiałam przyciąć bo miała już tak zasikane, ze niestety nie udało się rozczesać, ale wszystkie trzy są tak samo wygolone :lol: wiec żadna nie ma pretensji o to miejsce, pozostałe włosy i futerka są na właściwym miejscu..
Trochę fotek z naszych wybiegów...
Poniżej Minutka, która śmiga i nie usiedzi ani minuty, chyba że legnie obok starszych.. :lol:
Obrazek

I dzisiejszy wybieg a właściwie wyleż po jedzonku.. wszystkie trzy razem bliziutko obok siebie spały, ale gdy się ruszyłam z aparatem Minutka od razu "gotowa do biegu!" Coco nic nie rusza . Czy Wasze świnki tez śpią tak z głowa na bok? Tak sobie myślę, czy to może jest spowodowane dusznościami (od serduszka) u Coco, bo tylko Ona tak śpi..

Obrazek

dzisiaj tez okupowane jest miejsce pod kaloryferem..

Obrazek

Oczywiście wszystkie trzy.. Kto widzi Coco?

Obrazek

Obrazek
loriain

Powtarzam sie ale sa piekne :love:
Moja Luna tez spi z glowa na boku ;) :yahoo:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No właśnie się zastanawiałam, czy tam pod kaloryferem kawałek drybedu leży? :laugh: :nie_powiem: :nie_powiem:
Moje miśki różnie śpią, główki na bok, całkiem na bok, trochę na bok, prosto...różnie.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
dominika45

Post autor: dominika45 »

To dobrze, ze inne świnki tez takie pozycje przyjmują bo po tych sierpniowych akcjach z serduszkiem Coco jestem chyba trochę przewrażliwiona i wciąż nasłuchuje czy coś Którejś z Nich przypadkiem się nie dzieje.. :redface:
Asita to taki nasz "żyjący " drybed.. ;) i cieszymy się, ze podobają się.. bo wiadomo Każdemu podoba się Ich własne.. :P
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Jakie ślicznotki, i znalazłam Coco!

Minutka mi z urody moje dziewczyny przypomina... i przypominiałaś mi, że znów nie kupiłam wagi kuchennej będąc na zakupach :glowawmur:
loriain

powinny byc niedlugo wagi kuchenne w Lidlu w Polsce ;)
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

W Lidlu chyba zawsze są wagi kuchenne, przynajmniej za każdym razem jak tam jestem to widzę :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”