To przebranie jest normalne Moje tyja pomiędzy 30 a 50 gram tygodniowo.
Ah te rude loki
Izetka, Coco i Minutka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Izetka i Coco - czyli kudłata i uczesana świnkodziewczyn
Panny przepiękne! Są cudownie dogadane ze sobą
Też się cieszę, ze tak się dogadały .. bo niestety mam doświadczenie z poprzednimi świnkami, których nie udało się połączyć nawet poprzez kratki było szczekanie zębami.. Teraz we trzy stanowią zżyte stadko.. Bałam się dołączać malutką bo te dwie starsze przyjechały już połączone i zżyte z hodowli , w dodatku Coco zaczęła chorować na serduszko ale udało się.. Wczorajsze ważenie pokazało, ze Minutka przybrała z 537 na 560 więc chyba normalnie? (ok. 30) i chyba po takim czasie już byłoby widać, ze ma potomstwo w brzuszku prawda?
Coco trzyma wagę 1059 a Izetka znowu przybrała z 1061 na 1074 a przecież Ona jest już starsza Pani!!! jak tak dalej pójdzie to będzie otyła...
Minutka rozruszała towarzystwo bo wcześniej wychodziły tylko z posłanek na jedzonko a teraz potrafią i pobiegać.. Izetka ostatnio nawet trochę podskakiwała (no... może milimetr ale próbowała!) powtarzając za Minutką która popcornuje jak najęta i galopuje po klatce i po wybiegu a potem pada (dosłownie!) obok pozostałych.. Jest naprawdę fantastyczna - teraz widać że urosła.. a to włoskach które musiałam przyciąć bo miała już tak zasikane, ze niestety nie udało się rozczesać, ale wszystkie trzy są tak samo wygolone wiec żadna nie ma pretensji o to miejsce, pozostałe włosy i futerka są na właściwym miejscu..
Trochę fotek z naszych wybiegów...
Poniżej Minutka, która śmiga i nie usiedzi ani minuty, chyba że legnie obok starszych..
I dzisiejszy wybieg a właściwie wyleż po jedzonku.. wszystkie trzy razem bliziutko obok siebie spały, ale gdy się ruszyłam z aparatem Minutka od razu "gotowa do biegu!" Coco nic nie rusza . Czy Wasze świnki tez śpią tak z głowa na bok? Tak sobie myślę, czy to może jest spowodowane dusznościami (od serduszka) u Coco, bo tylko Ona tak śpi..
dzisiaj tez okupowane jest miejsce pod kaloryferem..
Oczywiście wszystkie trzy.. Kto widzi Coco?
Coco trzyma wagę 1059 a Izetka znowu przybrała z 1061 na 1074 a przecież Ona jest już starsza Pani!!! jak tak dalej pójdzie to będzie otyła...
Minutka rozruszała towarzystwo bo wcześniej wychodziły tylko z posłanek na jedzonko a teraz potrafią i pobiegać.. Izetka ostatnio nawet trochę podskakiwała (no... może milimetr ale próbowała!) powtarzając za Minutką która popcornuje jak najęta i galopuje po klatce i po wybiegu a potem pada (dosłownie!) obok pozostałych.. Jest naprawdę fantastyczna - teraz widać że urosła.. a to włoskach które musiałam przyciąć bo miała już tak zasikane, ze niestety nie udało się rozczesać, ale wszystkie trzy są tak samo wygolone wiec żadna nie ma pretensji o to miejsce, pozostałe włosy i futerka są na właściwym miejscu..
Trochę fotek z naszych wybiegów...
Poniżej Minutka, która śmiga i nie usiedzi ani minuty, chyba że legnie obok starszych..
I dzisiejszy wybieg a właściwie wyleż po jedzonku.. wszystkie trzy razem bliziutko obok siebie spały, ale gdy się ruszyłam z aparatem Minutka od razu "gotowa do biegu!" Coco nic nie rusza . Czy Wasze świnki tez śpią tak z głowa na bok? Tak sobie myślę, czy to może jest spowodowane dusznościami (od serduszka) u Coco, bo tylko Ona tak śpi..
dzisiaj tez okupowane jest miejsce pod kaloryferem..
Oczywiście wszystkie trzy.. Kto widzi Coco?
Powtarzam sie ale sa piekne
Moja Luna tez spi z glowa na boku
Moja Luna tez spi z glowa na boku
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No właśnie się zastanawiałam, czy tam pod kaloryferem kawałek drybedu leży?
Moje miśki różnie śpią, główki na bok, całkiem na bok, trochę na bok, prosto...różnie.
Moje miśki różnie śpią, główki na bok, całkiem na bok, trochę na bok, prosto...różnie.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
To dobrze, ze inne świnki tez takie pozycje przyjmują bo po tych sierpniowych akcjach z serduszkiem Coco jestem chyba trochę przewrażliwiona i wciąż nasłuchuje czy coś Którejś z Nich przypadkiem się nie dzieje..
Asita to taki nasz "żyjący " drybed.. i cieszymy się, ze podobają się.. bo wiadomo Każdemu podoba się Ich własne..
Asita to taki nasz "żyjący " drybed.. i cieszymy się, ze podobają się.. bo wiadomo Każdemu podoba się Ich własne..
Jakie ślicznotki, i znalazłam Coco!
Minutka mi z urody moje dziewczyny przypomina... i przypominiałaś mi, że znów nie kupiłam wagi kuchennej będąc na zakupach
Minutka mi z urody moje dziewczyny przypomina... i przypominiałaś mi, że znów nie kupiłam wagi kuchennej będąc na zakupach
powinny byc niedlugo wagi kuchenne w Lidlu w Polsce
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
W Lidlu chyba zawsze są wagi kuchenne, przynajmniej za każdym razem jak tam jestem to widzę