@Joanna, jak wsadzisz na 110-120C w zamkniętej brytfannie, to nic się nie stanie w znaczeniu pożar. Tzn w elektrycznym na bank nic.
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Posty: 23231
- Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
- Miejscowość: Warszawa
- Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
zamrażarka mniejsza...
a olejki eteryczne z iglastych odparują w piekarniku? Sama kupuję pinia i zawsze go czymś przykrywam, bo mam dość śmieci i bez tego... ale nie wyczułam zapachu żywicy.
@Joanna, jak wsadzisz na 110-120C w zamkniętej brytfannie, to nic się nie stanie w znaczeniu pożar. Tzn w elektrycznym na bank nic.
@Joanna, jak wsadzisz na 110-120C w zamkniętej brytfannie, to nic się nie stanie w znaczeniu pożar. Tzn w elektrycznym na bank nic.
- joanna ch
- Posty: 5254
- Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
Ja mam tak w ogóle piekarnik zepsuty od roku tak że tego...
- porcella
- Moderator globalny
- Posty: 23231
- Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
- Miejscowość: Warszawa
- Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
-
loriain
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal
wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało 
- joanna ch
- Posty: 5254
- Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
Tego... mogę w parowarze odgotować
A niedługo będę mieć też prodziż 
-
lubię
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
No dokładnieloriain pisze:Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało
joanna ch pisze:Tego... mogę w parowarze odgotowaćA niedługo będę mieć też prodziż
- joanna ch
- Posty: 5254
- Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Posty: 23231
- Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
- Miejscowość: Warszawa
- Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
No to mamy kilka przepisów na początek tygodnia 
-
lubię
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
Bez jajek, mleka i glutenu, wysoka zawartość błonnika... Samo zdrowie
Ale jednak najlepsze są w panierce 
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Posty: 7965
- Rejestracja: 27 sie 2014, 20:57
- Miejscowość: Warszawa
- Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399
widzę nowa książke kucharską tworzycie? 
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021