Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Posty: 23212
Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
Miejscowość: Warszawa
Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: porcella »

zamrażarka mniejsza... :-) a olejki eteryczne z iglastych odparują w piekarniku? Sama kupuję pinia i zawsze go czymś przykrywam, bo mam dość śmieci i bez tego... ale nie wyczułam zapachu żywicy.
@Joanna, jak wsadzisz na 110-120C w zamkniętej brytfannie, to nic się nie stanie w znaczeniu pożar. Tzn w elektrycznym na bank nic.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
joanna ch
Posty: 5254
Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: joanna ch »

Ja mam tak w ogóle piekarnik zepsuty od roku tak że tego...
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Posty: 23212
Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
Miejscowość: Warszawa
Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: porcella »

:lol: taaaa jest to istotna przeszkoda...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
loriain

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: loriain »

Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal ;) wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało :lol:
Awatar użytkownika
joanna ch
Posty: 5254
Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: joanna ch »

Tego... mogę w parowarze odgotować :102: A niedługo będę mieć też prodziż :102:
lubię

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: lubię »

loriain pisze:Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało
No dokładnie :) A propos zapachu, to masz odpowiedź, porcello: odparują i to jak! Na całą chałupę :lol: Ale nie jest to bardzo trwały efekt, w każdym razie nie jeśli zaraz potem się ciasto wrzuca...
joanna ch pisze:Tego... mogę w parowarze odgotować :102: A niedługo będę mieć też prodziż
:laugh: Troty z prodiża są super, ale wolno gotowane to już raryt :szczerbaty:
Awatar użytkownika
joanna ch
Posty: 5254
Rejestracja: 24 cze 2014, 16:55
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: joanna ch »

:laugh: :szczerbaty:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Posty: 23212
Rejestracja: 07 lip 2013, 22:39
Miejscowość: Warszawa
Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: porcella »

No to mamy kilka przepisów na początek tygodnia :laugh:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
lubię

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: lubię »

Bez jajek, mleka i glutenu, wysoka zawartość błonnika... Samo zdrowie :szczerbaty: Ale jednak najlepsze są w panierce :mrgreen:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Posty: 7923
Rejestracja: 27 sie 2014, 20:57
Miejscowość: Warszawa
Lokalizacja: Warszawa-Mokotów
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

Post autor: jolka »

widzę nowa książke kucharską tworzycie? :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”