Mam nadzieję że nie będziecie długo czekać na nowe domki, kolorki śliczne
 Jakiś to typ rasy, czy taki niekreślony?
Moderator: pastuszek
  wiedziałam że będzie dużo. . . he he
 wiedziałam że będzie dużo. . . he he Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia narazie póki ślepe i głuche to Elli się nimi dobrze zajmie,  ale jak to się rozpelznie...
 narazie póki ślepe i głuche to Elli się nimi dobrze zajmie,  ale jak to się rozpelznie...   

Wow ile tego dobytku
 Wow ile tego dobytku  Jak się rozlezą to będzie wesoło
 Jak się rozlezą to będzie wesoło Dla maluchów, które odeszły.
 Dla maluchów, które odeszły. 10 szt... Mrok, nie znam się co prawda aż tak na suniach, miotach i szczeniakach, ale jak na pierwszy miot (o ile to jej pierwszy) to chyba dość dużo...
 10 szt... Mrok, nie znam się co prawda aż tak na suniach, miotach i szczeniakach, ale jak na pierwszy miot (o ile to jej pierwszy) to chyba dość dużo...   No jak się rozlezą to będzie ciekawie, zwłaszcza jak zaczną wszędzie siusiać i ... Chyba faktycznie przyda Wam się szybko kojec, o ile one u Ciebie dłużej zostaną. I jak? Zostawiasz sobie loriain jednego pieska?
 No jak się rozlezą to będzie ciekawie, zwłaszcza jak zaczną wszędzie siusiać i ... Chyba faktycznie przyda Wam się szybko kojec, o ile one u Ciebie dłużej zostaną. I jak? Zostawiasz sobie loriain jednego pieska?  

Ale to napewno nie w najbliższej przyszłości...
 Ale to napewno nie w najbliższej przyszłości... Do tego też jeździmy pomiędzy miastami, więc co chwilę byłby duży problem. Chomiki czy świnki mogę ostatecznie zostawić od rana do nocy z odpowiednią wałówką, sąsiadka do nich zajrzy jak trzeba, ale z psiakiem to już zagwostka. Mamy rocznego owczarka niemieckiego u teściów, ale tam jest dom z dużym ogródkiem.
 Do tego też jeździmy pomiędzy miastami, więc co chwilę byłby duży problem. Chomiki czy świnki mogę ostatecznie zostawić od rana do nocy z odpowiednią wałówką, sąsiadka do nich zajrzy jak trzeba, ale z psiakiem to już zagwostka. Mamy rocznego owczarka niemieckiego u teściów, ale tam jest dom z dużym ogródkiem.