potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Potwory i spółka - nowy bungalow
Hmm
Tak myślę, żeby jeszcze podzielić "smakami". Bobki poburaczkowe, pojabłkowe
Może by się kolorami różniły. I by "bateryjki" do kwiatów szły jak świeże bułeczki 

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Haha, ale powiem Wam zupełnie na serio, nawóz do kwiatów naturalny, ten płynny, to też jakieś guano, z dżdżownic i innych cudów. To czemu nasze świńskie boby miałyby być gorsze??? Na płynną zawiesinę też je spokojnie można przerobić i opychać w butelkach jak kto woli
Ja serio z ziemią wymieszam i dodam tego sporo do doniczek, przecież to kupa, najlepszy nawóz na świecie
Mój ojciec też właśnie kiedyś na działkę od chłopa transport krowich placków załatwiał, a wszystko po tym rosło jak szalone, nawet pieczarki na jesieni
To naprawdę można dobrze wykorzystać, zwłaszcza, że jak te bobki obeschną, to są w zasadzie bezwonne. No i skład idealny, same przetworzone zieleninki
A produkcja z jednego prosiaka na kilogramy!

To ja dziś zrobię eksperyment, przy sprzątaniu zgrane trochę bobkow zrobię papkę i podleje moje mięsozerne roślinki
Czy świnie mogą jeść liście i szyszki chmielu japońskiego??

Czy świnie mogą jeść liście i szyszki chmielu japońskiego??
Elmo skończył dziś 3 miesiące! Już prawie dorosły Pan świń
Więc były prezenty
Dostaliśmy paczuszkę od mojej kuzynki z suszkami od Niezłego Ziółka, liście mniszka, susz warzyw i topinambur:

Marchewkowa miseczka już ode mnie.
Kupiłam też im dziecięcy komin z polarkiem w środku, który robi za norkę. Tu akurat zadek Luny, bitwy o miejscówkę na porządku dziennym

Maleństwo moje, jak zwykle czujne

Wystarczy mały ruch i zmienia się w świetlną smugę

Z daleka można podziwiać ale bezruch i tak jest mi obcy

Taka jestem puchata

Dziubki

Moja miejscówka!

Tyle świńskośći
A sunia dalej zapakowana!

Więc były prezenty

Dostaliśmy paczuszkę od mojej kuzynki z suszkami od Niezłego Ziółka, liście mniszka, susz warzyw i topinambur:

Marchewkowa miseczka już ode mnie.
Kupiłam też im dziecięcy komin z polarkiem w środku, który robi za norkę. Tu akurat zadek Luny, bitwy o miejscówkę na porządku dziennym

Maleństwo moje, jak zwykle czujne

Wystarczy mały ruch i zmienia się w świetlną smugę

Z daleka można podziwiać ale bezruch i tak jest mi obcy

Taka jestem puchata

Dziubki

Moja miejscówka!

Tyle świńskośći

A sunia dalej zapakowana!
Re: Potwory i spółka - zdjęcia!
Ale prezenty dostali
Strasznie mi się ta miseczka w marchewki podoba, my mamy taką w świnki jak Wy. A patent z kominem dla dzieci genialny!! Ja właśnie planowałam w weekend poszyć coś dla swoich stworów
mam plan na domki 

Ja mam jeszcze jedną z Trixi w takie rysowane świnki i jedną z królikami bo się pomyliłam przy zamówieniu
A ta w marchewki w sumie przypadkiem znaleziona, domawiałam żwirek i wpadła mi w oko. Fajna jest bo ma aż 300 ml pojemności
ale to jakiś no name bo nigdzie indziej ich nie widziałam.
Ja ostatnio uszyłam trójkątny hamak z ręcznika, ale ani on piękny ani zgrabny
Grunt, że spełnia odpowiednio rolę zadaszenia
Domek mamy kupny, schnie po praniu bo któreś zrobiło sobie w nim prywatną toaletę
W ten komin dziecięcy jest wsadzony mostek z patyczków co nadaje konstrukcji kształt.

A ta w marchewki w sumie przypadkiem znaleziona, domawiałam żwirek i wpadła mi w oko. Fajna jest bo ma aż 300 ml pojemności

Ja ostatnio uszyłam trójkątny hamak z ręcznika, ale ani on piękny ani zgrabny

W ten komin dziecięcy jest wsadzony mostek z patyczków co nadaje konstrukcji kształt.
Będę się i tak za taką michą rozglądać i jak znajdę to zmałpuję bo jest genialna! Wyposażenie wnętrza prosiąt tak jak piszesz ma być funkcjonalne
myślę, że gromadka nie ocenia wyglądu hamaczka tylko komfort. Mam nadzieję, że dziewczyny będą grzecznie zachowywać się w swoich domkach tak jak do tej pory. Mam tylko dylemat jakie materiały wybrać 

Przygotuj się na wyścigi i bijatyki o nowe miejsca
U mnie na początku wszystkie trzy chcą na raz spać w nowości, potem im ten zapał stygnie i jakoś tam się dogadują już jeżeli chodzi o kolejność. I mogę dać trzy takie same i tak upatrzą sobie jeden ten sam kącik
Ja mam domek w środku polarkowy, na zewnątrz bawełna. I moim zdaniem to jest dobre rozwiązanie, bo do bawełny sianko i inne paprochy się tak nie przyczepiają.

Ja mam domek w środku polarkowy, na zewnątrz bawełna. I moim zdaniem to jest dobre rozwiązanie, bo do bawełny sianko i inne paprochy się tak nie przyczepiają.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Te michy w świnki/chomiki to chyba wszyscy mają
U mnie akurat wyjadają z nich przysmaki nasze panny chomiczki, ale z tego co widzę to standardowy asortyment naszych sklepów