meldujemy że żyjemy sobie...świnie spokojnie i bezstresowo
 meldujemy że żyjemy sobie...świnie spokojnie i bezstresowo  Mi czas leci za szybko...
 Mi czas leci za szybko...Chłopaki ostatnio się przeziębili...
Pare zastrzyków trzeba było dostać ale znieśli to dzielnie i już jest wszystko w porządku
 Byli przy okazji ważeni : Bruno 1350g a  Lu nie wiele mniej bo 1250g
 Byli przy okazji ważeni : Bruno 1350g a  Lu nie wiele mniej bo 1250g  
 Codziennie maja wyżerkę z ogródka...trawa, mięta, liście - czego dusza zapragnie:)
Ja dla relaksu prawie codzinnie kłąde się na podłodze i obserwuje moje małe leniuszki

A z adopcji czy hodowli?
  A z adopcji czy hodowli? W czwartek wybieramy się z Brunem do weta bo jego siekacze mi się trochę nie podobają. Wcina bez rónicy, waży jak ważył. Lu dalej taka sama pierdoła co to ucieka przed głaskaniem...a marzył mi się taki miziak i dupa blada
 W czwartek wybieramy się z Brunem do weta bo jego siekacze mi się trochę nie podobają. Wcina bez rónicy, waży jak ważył. Lu dalej taka sama pierdoła co to ucieka przed głaskaniem...a marzył mi się taki miziak i dupa blada  Nad trzecim kolega dalej myślę. Sądzę że będzie z hodowli. Tylko dalej mam dylemat co klatką. Czy ten Ferplast 120 wystarczy ? Myślałam nad kratkam C&C lub jednak 140 tylko to zaś koszta. Mąż mnie chyba udusi jak jeszcze większa klatkę wstawie
  Nad trzecim kolega dalej myślę. Sądzę że będzie z hodowli. Tylko dalej mam dylemat co klatką. Czy ten Ferplast 120 wystarczy ? Myślałam nad kratkam C&C lub jednak 140 tylko to zaś koszta. Mąż mnie chyba udusi jak jeszcze większa klatkę wstawie