No mało tych prosiąt, no ale nic na to nie poradzę, w tej chwili nie powiększę stada, ale zobaczę za miesiąc, może dwa... Na razie mam niewiele wolnego czasu, a nie wiem co będzie się działo dalej
 Na razie jestem przerażona maturą
Moderator: pastuszek

z dlugimi wlosami, slicznymi pysiami i wielkimi oczami.
 z dlugimi wlosami, slicznymi pysiami i wielkimi oczami.

No własnie nie wiem jak to jest z tą maturą, bo mnie każdy straszy
 No własnie nie wiem jak to jest z tą maturą, bo mnie każdy straszy   

Milka na samym początku i po śmierci Chrumki był ogromnym strachulcem, ale potem zrobiła się z niej odważna panna, też była kontaktowa, pod koniec swojego świnkwego życia jeszcze bardziej się otworzyła. Chrumka była też super kontaktowym i pewnym siebie prosiakiem, bardzo przez to przeżyłam jej śmierć, ona była pierwsza i wyjątkowa....
 Milka na samym początku i po śmierci Chrumki był ogromnym strachulcem, ale potem zrobiła się z niej odważna panna, też była kontaktowa, pod koniec swojego świnkwego życia jeszcze bardziej się otworzyła. Chrumka była też super kontaktowym i pewnym siebie prosiakiem, bardzo przez to przeżyłam jej śmierć, ona była pierwsza i wyjątkowa....  
  wypuściłam je, sprzątałam klatkę i nie wiedziałam gdzie Neska przepadła, wołam, wołam i nic, szeleszczę workiem i się nie pokazuje. Biegałam po mieszkaniu i jej szukałam z przerażeniem... siedziała za biurkiem, bo odsunęłam pojemnik, który blokował tam wejście i o tym zapomniałam, oczywiście jadła jakieś sianko, które wypadło z klatki
  wypuściłam je, sprzątałam klatkę i nie wiedziałam gdzie Neska przepadła, wołam, wołam i nic, szeleszczę workiem i się nie pokazuje. Biegałam po mieszkaniu i jej szukałam z przerażeniem... siedziała za biurkiem, bo odsunęłam pojemnik, który blokował tam wejście i o tym zapomniałam, oczywiście jadła jakieś sianko, które wypadło z klatki   
  tiaaa mitoza i mejoza, a mój mózg nie ogarnia dzisiaj
  tiaaa mitoza i mejoza, a mój mózg nie ogarnia dzisiaj   
  ), a potem zauważyłam Pistację i Milkę... To było dziwne uczucie, moje zdjęcie, moje prosiaki w głównym miejscu na kalendarzyku...
 ), a potem zauważyłam Pistację i Milkę... To było dziwne uczucie, moje zdjęcie, moje prosiaki w głównym miejscu na kalendarzyku...

Ten czas tak szybko leci...Zdrówka dla dziewczyn i niech długo żyją
 Ten czas tak szybko leci...Zdrówka dla dziewczyn i niech długo żyją 
 , pięknie wygladają
 , pięknie wygladają 

Robię na manualu, tylko pokój niebieski, przez to się światło odbija niebieskiekatzarzyna pisze:Jak zdjęcia wychodza niebieskie, pokombinuj z balansem bieli, albo jeśli nie używasz trybu manualnego, spróbuj właczyć inny tryb, np portrety, albo sport, powinien inaczej ustawiać biel
 Trybów automatycznych, półautomatycznych nie używam, bo są daremne. Powinnam balans bieli przestawić, ale oczywiście o tym zapomniałam, bo zawsze mam na automacie, a potem ew. poprawiam w fotoszopie
  Trybów automatycznych, półautomatycznych nie używam, bo są daremne. Powinnam balans bieli przestawić, ale oczywiście o tym zapomniałam, bo zawsze mam na automacie, a potem ew. poprawiam w fotoszopie   

Ułatwiłam sobie życie, to z powodu mojego lenistwafenek pisze:obcinaszswinki
 No ale ostatnio z niczym się nie wyrabiam, dużo czasu spędzam poza domem, albo muszę się uczyć, mam też inne swoje zajęcia, ah... za dużo tego
  No ale ostatnio z niczym się nie wyrabiam, dużo czasu spędzam poza domem, albo muszę się uczyć, mam też inne swoje zajęcia, ah... za dużo tego   
  Byłam przekonana, że one 3lata mają, coś mi się lata pochrzaniły
 Byłam przekonana, że one 3lata mają, coś mi się lata pochrzaniły