Neska mieszka u mojej koleżanki wraz z Jagodą i Truskawką. Niestety Neska odeszła 15.02.2015r
Po "śmierci" starego forum ciężko bylo mi się zabrać za rejestrację na nowym forum. W końcu to zrobiłam. Tylko nie wracam tutaj z 5 świnkowym stadem, ani 3 świnkowym... Zostały ze mną już tylko dwie panny. Czarna Neska i ruda Niunia (Niunia również odeszła )
Obie trafiły do mnie 13 sierpnia 2010r, były rocznymi dziewczynami. Razem z nimi przyjechała Sonia i wszystkie trzy dołączyły do Milki i Pistacji. Jeszcze nim trafiła do mnie Pistacja mieszkała u mnie Chrumka- moje pierwsze prosię
Hihi, trafiłam na caviarnię jeszcze przed skończeniem podstawówki, teraz kończę liceum
A to Chrumka, moja pierwsza świneczka, trafiła do mnie w maju 2008r, do tej pory pamiętam zdziwienie ojca, gdy zobaczył tego szczura w klatce
A to pamiątkowe zdjęcie, całe moje stadko jakiś rok temu... Niunia,Milka, Sonia i Pistacja za TM, Neska
Sześć panien za TM.
Moderator: pastuszek
Sześć panien za TM.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2015, 16:21 przez Aneta23, łącznie zmieniany 11 razy.
Re: Niunia i Neska
Aneta! Dobrze Cię znów widzieć
Bardzo mi przykro z powodu prosiaczków
Proszę ode mnie wymiziać całą czwórkę, zwłaszcza Jetsana
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Współczuję straty dziewczynek, były takie śliczne .
Pozdrawiamy i witamy ponownie
Pozdrawiamy i witamy ponownie
Przełamałam się i wróciłam, chociaż ostatnio było ciężko i mam nadzieję, że te moje wredne panny nie mają planów, by dołączyć do reszty...Laraine pisze:Aneta! Dobrze Cię znów widzieć
Tylko za mało tych świnek w domu, brakuje mi świnki z charakterem, ciekawskiej, kontaktowej. A jak oglądam świnki do adopcji to mnie skręca, ale zdrowy rozsądek mówi nie.
Jetsan nie lubi mizianek, ale jak postanowi się pomiziać to zrobię to za dwóch
A ze mnie lama, nie umiem odnaleźć się teraz na forum, za długo mnie nie było, zdecydowanie... Nie znam większości użytkowników
Być może po maturze się wynoszę na studia do Wrocławia, więc branie kolejnych świnek, by za kilka miesięcy zostały z moją mamą, jest trochę bez sensu. No i trochę się boję, za szybko odchodzą te świnie, chorują, czasem nie da się ich uratować.
Na razie żadnych zwierząt nie planuję przygarniać(po głowie chodzi pomysł z 3 psem ), musi się wszystko wyklarować na temat studiów, pracy, miejsca zamieszkania itd.
No i kasa mnie trochę blokuje, odczuwam różnicę przy mniejszej ilości świnek, mała klatka, mniej żwirku, karmy...
Na razie żadnych zwierząt nie planuję przygarniać(po głowie chodzi pomysł z 3 psem ), musi się wszystko wyklarować na temat studiów, pracy, miejsca zamieszkania itd.
No i kasa mnie trochę blokuje, odczuwam różnicę przy mniejszej ilości świnek, mała klatka, mniej żwirku, karmy...
Dzięki!
Neska nad ranem tak szarpała klatką, że dziwię się, że jeszcze żyje
Musiałabym zrobić im zdjęcia, ale czeka je kąpiel, strzyżenie(być może na "jeża"), obcinanie pazurków. Tylko nie mam zbytnio kiedy się za to zabrać, a jak mam czas, to sił brak. Za mało snu, zdecydowanie za mało snu
Neska nad ranem tak szarpała klatką, że dziwię się, że jeszcze żyje
Musiałabym zrobić im zdjęcia, ale czeka je kąpiel, strzyżenie(być może na "jeża"), obcinanie pazurków. Tylko nie mam zbytnio kiedy się za to zabrać, a jak mam czas, to sił brak. Za mało snu, zdecydowanie za mało snu
- Moranghinia
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
O tak, poznałam Cię po zdjęciach!