Sześć panien za TM.

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Aneta23

Sześć panien za TM.

Post autor: Aneta23 »

Neska mieszka u mojej koleżanki wraz z Jagodą i Truskawką. Niestety Neska odeszła 15.02.2015r

Po "śmierci" starego forum ciężko bylo mi się zabrać za rejestrację na nowym forum. W końcu to zrobiłam. Tylko nie wracam tutaj z 5 świnkowym stadem, ani 3 świnkowym... Zostały ze mną już tylko dwie panny. Czarna Neska i ruda Niunia (Niunia również odeszła :( )
Obie trafiły do mnie 13 sierpnia 2010r, były rocznymi dziewczynami. Razem z nimi przyjechała Sonia i wszystkie trzy dołączyły do Milki i Pistacji. Jeszcze nim trafiła do mnie Pistacja mieszkała u mnie Chrumka- moje pierwsze prosię ;)
Hihi, trafiłam na caviarnię jeszcze przed skończeniem podstawówki, teraz kończę liceum :lol:

Obrazek

A to Chrumka, moja pierwsza świneczka, trafiła do mnie w maju 2008r, do tej pory pamiętam zdziwienie ojca, gdy zobaczył tego szczura w klatce :lol:
Obrazek
A to pamiątkowe zdjęcie, całe moje stadko jakiś rok temu... Niunia,Milka, Sonia i Pistacja za TM, Neska
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 lis 2015, 16:21 przez Aneta23, łącznie zmieniany 11 razy.
Laraine

Re: Niunia i Neska

Post autor: Laraine »

Aneta! Dobrze Cię znów widzieć :) :buzki:
Bardzo mi przykro z powodu prosiaczków :( :candle: :candle: :candle:

Proszę ode mnie wymiziać całą czwórkę, zwłaszcza Jetsana :love:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Współczuję straty dziewczynek, były takie śliczne :candle: :candle: :candle: :cry: .
Pozdrawiamy i witamy ponownie :buzki:
Aneta23

Laraine pisze:Aneta! Dobrze Cię znów widzieć :) :buzki:
Bardzo mi przykro z powodu prosiaczków :( :candle: :candle: :candle:

Proszę ode mnie wymiziać całą czwórkę, zwłaszcza Jetsana :love:
Przełamałam się i wróciłam, chociaż ostatnio było ciężko i mam nadzieję, że te moje wredne panny nie mają planów, by dołączyć do reszty...
Tylko za mało tych świnek w domu, brakuje mi świnki z charakterem, ciekawskiej, kontaktowej. A jak oglądam świnki do adopcji to mnie skręca, ale zdrowy rozsądek mówi nie.

Jetsan nie lubi mizianek, ale jak postanowi się pomiziać to zrobię to za dwóch :lol:

A ze mnie lama, nie umiem odnaleźć się teraz na forum, za długo mnie nie było, zdecydowanie... Nie znam większości użytkowników :lol:
Laraine

Post autor: Laraine »

Ale czemu nie? Nie chcesz powiększyć świnkowego stadka?
Aneta23

Być może po maturze się wynoszę na studia do Wrocławia, więc branie kolejnych świnek, by za kilka miesięcy zostały z moją mamą, jest trochę bez sensu. No i trochę się boję, za szybko odchodzą te świnie, chorują, czasem nie da się ich uratować.
Na razie żadnych zwierząt nie planuję przygarniać(po głowie chodzi pomysł z 3 psem :redface: ), musi się wszystko wyklarować na temat studiów, pracy, miejsca zamieszkania itd. ;)
No i kasa mnie trochę blokuje, odczuwam różnicę przy mniejszej ilości świnek, mała klatka, mniej żwirku, karmy...
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Śliczne panienki :love: I psiaczki cudne :D
Aneta23

Dzięki!
Neska nad ranem tak szarpała klatką, że dziwię się, że jeszcze żyje :twisted:

Musiałabym zrobić im zdjęcia, ale czeka je kąpiel, strzyżenie(być może na "jeża"), obcinanie pazurków. Tylko nie mam zbytnio kiedy się za to zabrać, a jak mam czas, to sił brak. Za mało snu, zdecydowanie za mało snu :lol:
Awatar użytkownika
Moranghinia
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Moranghinia »

Fajnie że znowu jestes :)
Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt: