Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Assia_B

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Assia_B »

No faktycznie z naszą służbą zdrowia nie jest najlepiej, żeby nie nazwać tego dosadniej :-P

Póki co jednak cieszę się, że nie mam gipsu, a na rtg widać, że jest ok :-)

Chłopcy leniuchują pod stołem. Niedawno było tam trochę słonka to się opalali :-)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super, że tym razem zdjęli :jupi:
Niby płacimy na NFZ a tak na prawdę jak cos się stanie to trzeba wszędzie iść prywatnie...Bo co taka rehabilitacja da po 1-1,5 roku? :idontknow:
Obrazek
Inoue

Post autor: Inoue »

no to teraz zostaje Ci sie kurować powolutku po tym gipsie, pewnie Ci ulżyło :buzki: ide na bloooga! :102:
infrared

Post autor: infrared »

Melduję tu, że czytałam bloga, super, super, chcemy więcej :jupi:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Super blog,wprawne pazurki, piszcie dalej chłopaki :D
Assia_B

Cieszymy się, że się podoba. Wiem, że póki co jest w sumie tylko o Pieszczoszku, ale chciałam opowiedzieć historię od początku, a Pieszczoch 10 miesięcy był sam... Z każdym postem będzie jednak coraz bliżej :-)

Moja ręka minimalnie się prostuje czyli nie jest najgorzej, ale jednak przede mną dość długa droga...
Inoue

Post autor: Inoue »

zdrówka :)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Asiu jeśli masz ubezp. w Medicoverze to korzystaj kochana! Tak się na dniach dostaniesz na rehabilitację :like:
Tylko musisz pójść do lekarza który ma podpisaną umowę z Medicoverem, albo ich lekarza w ich firmie (nie wiem jak tam u Ciebie jest) i on musi dać zlecenie na rehabilitację. Już się zapisuj i działaj. Jest jeszcze nadzieja ;)
Assia_B

Wiem, wiem, zapisałam się do ortopedy na 14.10, bo wcześniej są tylko wizyty do kolesia, który nie zauważył złamania na rtg... Może coś się zwolni wcześniej, zobaczę. Mam już też liste przychodni, z którymi mają umowę, jeśli chodzi o rehabilitację. Może się uda :-)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

To super :D Jak jest taka możliwość to dlaczego by nie skorzystać? :102:
A co do NFZ to nie ma się co łudzić to dobrze funkcjonujące przedsiębiorstwo, które ma przynosić dochody a nie leczyć ludzi - taka prawda. Człowiek i jego zdrowie, ba, życie, ma tu mniejsze znaczenie. Ważne aby zestawienie zysków i strat się zgadzał. Brutalne ale prawdziwe!
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”