Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Dropsio »

Noo, bo oni 140x70 na co dzień mają, więc te dodatkowe 140x35 to AŻ tak dużo nie jest. Poza tym 140 jest malutka jak na mój gust! :102: A już na dwa prosiaki takie jak Drops z Cośkiem, to już w ogóle :roll:
Nie mogę sobie wyobrazić, jak Drops mieszkał w 80. Fakt, wypuszczałam go często, no ale... :redface:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ahh.. No bo ja właśnie będę robić 140x210 ale dzielone na pól więc chłopaki będą mieli 140x105 właśnie, może kiedyś więcej jak kratek dokupię w przyszłości :)
Dropsio

Lilith, ejj, to może uda Ci się ich dogadać na tym 140x210? Bo to trochę przestrzeni jest :102:
Dzisiaj gadałam z mamą o moim pokoju (malowanie itp.) - stwierdziła, że skoro chcę mieć świnie na połowie pokoju, to mam poukładać jakoś resztę. Zabrzmiało to tak, jakby była pewna że ja tę 140x140 chcę na stałe... Oczywiście nie wyprowadziłam jej z błędu :lol:
Zastanawiam się, czy nie wziąć chłopaków do Wro jak będę się na Zoobotanikę pchać - niech Dropsowy guzek jakiś sensowny wet wreszcie obejrzy (nie powiększa się ani nic), poza tym może jakieś podstawowe badania krwi...? Tylko wtedy musiałabym ich na Targi wziąć ze sobą, w samochodzi ich przecież nie zostawię na tych kilka godzin. Nie wiem, dość stresująca sytuacja. Z drugiej strony będą inne świnie na stoisku SPŚM, dla nich to też będzie ogrom stresu, a jednak będą. A chłopaki mają tyle uroku osobistego, że może zaczarują kogoś swoimi pysiami i przekonają do adopcji (bo taki jest chyba cel targania ze sobą tych prosiątek wszystkich)? Boję się tylko, że wtedy ktoś (kurczę, nie mam pojęcia kto! :szczerbaty: ) ukradnie mi Cośka :102:
A może Cosiek przygrucha sobie jakiegoś świnka do adopcji i mama zmięknie :twisted:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

no, ja wiem że to co teraz napiszę może na mnie ściągnąć Wieczną Klątwę Miękkiego Bobka, ale...
Cosiek jest chyba ładniejszy od Dropsia :nie_powiem:

Dropsio się pięknie uśmiecha i w ogóle, ale Cosiek ma tak uroczy pyszczek...
Dropsio

Drops strzela focha za 3... 2... 1...
FOCH! :evil:
Obrazek

:lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Drops! Nie strzelaj focha! :lol: Na tej fotce wygląda jak Alfredo :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Oni mnie zawsze zdjęciowo rozwalają....Obrazek
Dropsio

https://www.youtube.com/watch?v=SDITnePmBGQ
Łapcie - ja się prawie popłakałam :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: Psina wymiata!!!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ale że kto by miał ukraść Cośka? 8-)

Zdjęcie z fochem bomba :lol:

Dropsio oni się nie dogadają nawet na większej przestrzeni, może kiedyś jak Wiewiór trochę dojrzeje ale teraz nie ma szans, przecież mieli nawet cały pokój i się tłukli :glowawmur: Tasiek nie toleruje takich nastolatkowych zachowań a do tego nie wiem czemu atakuje Czarnego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”