Obie rodziny w jakimś stopniu wierzące (moja chyba bardziej
 Obie rodziny w jakimś stopniu wierzące (moja chyba bardziej  ) a ja - agnostyk. Mąż - ateista
) a ja - agnostyk. Mąż - ateista  Zakały rodziny
 Zakały rodziny 
Moderator: pastuszek
 Obie rodziny w jakimś stopniu wierzące (moja chyba bardziej
 Obie rodziny w jakimś stopniu wierzące (moja chyba bardziej  ) a ja - agnostyk. Mąż - ateista
) a ja - agnostyk. Mąż - ateista  Zakały rodziny
 Zakały rodziny 
 Reszta mojej rodziny niby wierząca, niby chodzi do kościoła ale mam wrażenie, że tak chodzą z przyzwyczajenia a rodzina Darka faktycznie mocno wierząca ale da się to przeżyć, bo on sam tak sobie, wyrósł jakby z tego
 Reszta mojej rodziny niby wierząca, niby chodzi do kościoła ale mam wrażenie, że tak chodzą z przyzwyczajenia a rodzina Darka faktycznie mocno wierząca ale da się to przeżyć, bo on sam tak sobie, wyrósł jakby z tego  Zresztą rodzina jego mam wrażenie, że bardziej na pokaz jak na serio, no bo co ludzie powiedzą
 Zresztą rodzina jego mam wrażenie, że bardziej na pokaz jak na serio, no bo co ludzie powiedzą 

W mozliwość życia po za ziemskiego też wierze, bo przecież nie jesteśmy chyba aż tak wyjątkowi razem z tą naszą Ziemią, że jedyni we wszechświecie
 W mozliwość życia po za ziemskiego też wierze, bo przecież nie jesteśmy chyba aż tak wyjątkowi razem z tą naszą Ziemią, że jedyni we wszechświecie  a może nie ma boga tylko jakiś ufok faktycznie przyleciał i nas zostawił? Wszystko jest możliwe, na razie nie wiele zbadaliśmy
 a może nie ma boga tylko jakiś ufok faktycznie przyleciał i nas zostawił? Wszystko jest możliwe, na razie nie wiele zbadaliśmy