Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: dortezka »

ee.. to dziecko jakieś niewyedukowane.. przecież to bardziej hipcio niż krówka :szczerbaty:

1,5 kilo, to ma szanse być prawdziwym wieprzkiem :D więcej świnki do kochania o!

(a wcale nie jakiś mega duży.. u mnie samice do 1,2 dochodzą.. z reszta nie tylko u mnie :szczerbaty: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No ja mam Czarnego 1400 gram a są ciężsi panowie na forum ;) Co do tatusia Rico to cudny świń :love:

Mnie się niektóre z nosorożcem kojarzą jak mają futerko takie dłuższe na nosie i się im w róg układa :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Też głaskałam na pewno tatę Rica tylko nie wiem który to był :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Arya90

Post autor: Arya90 »

Trochę z poślizgiem, ale wstawiam zdjęcia z wystawy i zdjęcia moich panów sprzed kilku dni :) Wiecie co z każdym dniem te małe świniątka skradają moje serce coraz bardziej :love: i chyba mam dar przekonywania do tych prosiów, bo ostatnio jak rozmawiałam z mamą,to ta zaczęła mnie wypytywać ile kosztuje klatka dla świnki itp. Chyba się przymierza do kupna.

Najpierw zdjęcia z wystawy zwierząt egzotycznych.
W oko wpadł mi taki oto pan, który podobno był już nieźle zdenerwowany i mógł ugryźć, dlatego odradzano dotykanie:
Obrazek
Całkiem spodobał mi się także jeżyk. Za to byłam przerażona czym on się żywi. Fuj!
Obrazek
Fretka
Obrazek
A potem były już prośki:
Obrazek
Golaski mnie zachwyciły:
Obrazek
A ten pan zwłaszcza i jakby nikt nie widział, to bym go capnęła do torby i przywiozła chłopakom nowego kolegę:
Obrazek
No i jak już pisałam poznałam tatę Tadzika. Zobaczcie, jaki z niego wielki misiek:
Obrazek

A teraz moi panowie.
Po powrocie trzeba było przekupić chłopaków zieleniną i ogórkiem:
Obrazek
Obrazek
Rico został już wytresowany jak pies, na komendę "sprzątaj" i postukanie palcem w miejsce gdzie leży kawałek ogórka, Ricoś szuka resztek i je zjada:
Obrazek
Jak Rico je, to można mu wszystko robić:
Obrazek
Tadek się obraził:
Obrazek
Gęsiego panowie, gęsiego:
Obrazek
Dzień dobry!
Obrazek
Panowie biegną:
Obrazek
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Faktycznie kawał świneczki z niego :)
Ale chociaż jest co przytulać :love: Cudowny jest :love: Z resztą obaj są :love: Chętnie bym ich wymiziała :)
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Arya90 pisze: Panowie biegną:
Obrazek
Fantastyczne zdjęcie. Załga G biegnie na akcję :D
Zajrzałam podejrzeć Twoje świniaki - Rico to zdecydowanie mój typ prosiaka. I faktycznie podobny do moich świnków szczególnie do Abby.
Tadzio również przystojniak - baranek z niego ;)
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Super jest to zdjęcie w biegu :D

Co do jeży, to tylko na bajkach sa przedstawiane z jabłuszkiem... W życiu sprawa wygląda nieco inaczrj...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Są obłędni obaj :love: Rico zbierający "okruszki" bomba! :lol: No i zdjęcie w biegu naprawdę świetne :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Powiem Ci ze Teddy jest ladniejszy o niebo od tatusia ktory tez jest sliczny...Tediki chyba z natury sa wieksze....albo sie takie wydaja.
Sliczne stworki - potworki z wystawy, no i ladne pazurki mialas pomalowane, ja bardzo lubie takie zywe kolory.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”