Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki+Demolka/chomisia!

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: Normalnie "Rolnik-arystokrata szuka żony - pig edyszyn" :laugh:
Sambojka

Post autor: Sambojka »

Zafundoowałyście mi poranne zachrumkanie ze śmiechu.. :lol:

Zobaczycie ja Luśce poczytam! :czytac: Bedzie foch i obraza majestatu to sie nie godzi dame tak shandolowywać!

A tak serio to ona jakby mogła to juz dzisiaj by poszła na spacer do moich chłopaków... Widze, że jej doskwiera samotność ale wiem, że jak ich chociaż troche skontaktuje i któreś się polubi to jej nie oddam więc będzie cierpieć ze mną w łóżku.. w łóżku do którego nigdy żadno zwierze nie miało wstępu a siedzimy se z Luśką i ogórem a co tam.. :love:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

I tak trzymaj :D Już niedługo pozna nowego kolegę :) i mam nadzieję polubi, bo on też wydaje mi się samotny.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Katiusha, zważaj na słowa, jaki rolnik? :D Przeca "szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie" :lol:

Sambojka, tylko jak będziesz jej czytać to nie pomiń tego fragmentu o Klaudii burdelmamie :rotfl:
Foggy

Post autor: Foggy »

Te rolniki to już widzę wszędzie so :lol:

Samobojka - u mnie pierwszą noc łysol Cziżi spędził w łóżku, żeby nie być samotny właśnie... I tak łóżko zostało rozdziewiczone, skoro o czystościach mowa :szczerbaty:
Nie masz już odwrotu, wstęp dla świnek wolny! :lol:
Harvejowa

Z cyklu co ta mama sobie wyobraża :

Ale o co chodzi ? niby na człowieku a nie głaszczą
Obrazek
No to tata mnie uświadomił...mama śpi...głaskania nie będzie, to i ja odpocznę
Obrazek
Arya90

Post autor: Arya90 »

Haha fajne zdjęcia :D
wspólne leżakowanie górą!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Harvejowa, to Ty? Ale inaczej jest człowieka tu widzieć... Tu się jednak ciągle świnie widzi, a człowieka się czyta... Kto by pomyślał, że jednak nie jesteśmy jakieś mutanty, tylko normalnie jak ludzie wyglądamy... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Harvejowa

Haha to wynik adaptacji żeby łatwiej było się wtopić w tłum :rotfl:
Sambojka

Post autor: Sambojka »

Ja nie wiem czemu ale ja tym świniom to na wszystko pozwalam.. Zaraz mi się obrażą szczury! (i mysz-Stefan, i chomik)

Świnie w łóżku mogą, świnie mnie nie denerwują jak hałasują, świnie nie dostają ochrzanu za kombinowanie (bo mnie to cieszy, ze coś robią).

Lukrecja to już w ogóle ma specjalne względy... ale ona nie bobczy na rękach i nie sika- dziś testowaliśmy kuwetke z kawąłkiem dry bedu i peletem i chodziła się załatwić jak jej się chciało- wyjątkowo czysta samiczka.

ale... zaczęła rąbać pręty więc ją Piotr eksmitował do salonu bo przekupstwo ogórkiem, marchewką, suszkami, siankiem nie pomogło. Ona się tak domaga na rączki ale szkoda, że o 3ciej nad ranem (dobrze, że i tak nie spaliśmy :lol: )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”