Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki+Demolka/chomisia!
-
Sambojka
Zafundoowałyście mi poranne zachrumkanie ze śmiechu..
Zobaczycie ja Luśce poczytam!
Bedzie foch i obraza majestatu to sie nie godzi dame tak shandolowywać!
A tak serio to ona jakby mogła to juz dzisiaj by poszła na spacer do moich chłopaków... Widze, że jej doskwiera samotność ale wiem, że jak ich chociaż troche skontaktuje i któreś się polubi to jej nie oddam więc będzie cierpieć ze mną w łóżku.. w łóżku do którego nigdy żadno zwierze nie miało wstępu a siedzimy se z Luśką i ogórem a co tam..
Zobaczycie ja Luśce poczytam!
A tak serio to ona jakby mogła to juz dzisiaj by poszła na spacer do moich chłopaków... Widze, że jej doskwiera samotność ale wiem, że jak ich chociaż troche skontaktuje i któreś się polubi to jej nie oddam więc będzie cierpieć ze mną w łóżku.. w łóżku do którego nigdy żadno zwierze nie miało wstępu a siedzimy se z Luśką i ogórem a co tam..
-
Harvejowa
I tak trzymaj
Już niedługo pozna nowego kolegę
i mam nadzieję polubi, bo on też wydaje mi się samotny.
-
Pani Strzyga
Katiusha, zważaj na słowa, jaki rolnik?
Przeca "szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie"
Sambojka, tylko jak będziesz jej czytać to nie pomiń tego fragmentu o Klaudii burdelmamie
Sambojka, tylko jak będziesz jej czytać to nie pomiń tego fragmentu o Klaudii burdelmamie
-
Foggy
Te rolniki to już widzę wszędzie so
Samobojka - u mnie pierwszą noc łysol Cziżi spędził w łóżku, żeby nie być samotny właśnie... I tak łóżko zostało rozdziewiczone, skoro o czystościach mowa
Nie masz już odwrotu, wstęp dla świnek wolny!
Samobojka - u mnie pierwszą noc łysol Cziżi spędził w łóżku, żeby nie być samotny właśnie... I tak łóżko zostało rozdziewiczone, skoro o czystościach mowa
Nie masz już odwrotu, wstęp dla świnek wolny!
-
Harvejowa
Z cyklu co ta mama sobie wyobraża :
Ale o co chodzi ? niby na człowieku a nie głaszczą

No to tata mnie uświadomił...mama śpi...głaskania nie będzie, to i ja odpocznę

Ale o co chodzi ? niby na człowieku a nie głaszczą
No to tata mnie uświadomił...mama śpi...głaskania nie będzie, to i ja odpocznę
-
Arya90
Haha fajne zdjęcia
wspólne leżakowanie górą!
wspólne leżakowanie górą!
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Harvejowa, to Ty? Ale inaczej jest człowieka tu widzieć... Tu się jednak ciągle świnie widzi, a człowieka się czyta... Kto by pomyślał, że jednak nie jesteśmy jakieś mutanty, tylko normalnie jak ludzie wyglądamy... 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Harvejowa
Haha to wynik adaptacji żeby łatwiej było się wtopić w tłum 
-
Sambojka
Ja nie wiem czemu ale ja tym świniom to na wszystko pozwalam.. Zaraz mi się obrażą szczury! (i mysz-Stefan, i chomik)
Świnie w łóżku mogą, świnie mnie nie denerwują jak hałasują, świnie nie dostają ochrzanu za kombinowanie (bo mnie to cieszy, ze coś robią).
Lukrecja to już w ogóle ma specjalne względy... ale ona nie bobczy na rękach i nie sika- dziś testowaliśmy kuwetke z kawąłkiem dry bedu i peletem i chodziła się załatwić jak jej się chciało- wyjątkowo czysta samiczka.
ale... zaczęła rąbać pręty więc ją Piotr eksmitował do salonu bo przekupstwo ogórkiem, marchewką, suszkami, siankiem nie pomogło. Ona się tak domaga na rączki ale szkoda, że o 3ciej nad ranem (dobrze, że i tak nie spaliśmy
)
Świnie w łóżku mogą, świnie mnie nie denerwują jak hałasują, świnie nie dostają ochrzanu za kombinowanie (bo mnie to cieszy, ze coś robią).
Lukrecja to już w ogóle ma specjalne względy... ale ona nie bobczy na rękach i nie sika- dziś testowaliśmy kuwetke z kawąłkiem dry bedu i peletem i chodziła się załatwić jak jej się chciało- wyjątkowo czysta samiczka.
ale... zaczęła rąbać pręty więc ją Piotr eksmitował do salonu bo przekupstwo ogórkiem, marchewką, suszkami, siankiem nie pomogło. Ona się tak domaga na rączki ale szkoda, że o 3ciej nad ranem (dobrze, że i tak nie spaliśmy