Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Cynthia »

koni pisze:
Assia_B pisze:Rozumiem :) No ja mleczy, ani trawy nie gotowałam... ;) I teraz boję się dawać cokolwiek z dworu... Pozostaje czekać na jabłonkę ze sprawdzonego źródła!
Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewa :lol:
To przygotuj sobie duże wiadro :szczerbaty:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Cynthia pisze:
koni pisze:
Assia_B pisze:Rozumiem :) No ja mleczy, ani trawy nie gotowałam... ;) I teraz boję się dawać cokolwiek z dworu... Pozostaje czekać na jabłonkę ze sprawdzonego źródła!
Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewa :lol:
Haha wyobraziłam sobie całą jabłonkę w mieszkaniu w wiadrze :lol:

Zaraz zabieram się za sprzątanie chłopakom... Czyli syzyfowej pracy ciąg dalszy. Dzisiaj przychodzi do nas koleżanka. Też ma w domu dwa prośki.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Assia_B pisze:
Cynthia pisze:
koni pisze:
Haha wyobraziłam sobie całą jabłonkę w mieszkaniu w wiadrze :lol:

Zaraz zabieram się za sprzątanie chłopakom... Czyli syzyfowej pracy ciąg dalszy. Dzisiaj przychodzi do nas koleżanka. Też ma w domu dwa prośki.
Widzę że też oglądasz za dużo kreskówek, skoro sobie momentalnie takie rzeczy wyobrażasz
Ja na szczęście wczoraj sprzątałam i tylko dwie klatki, bo trzy przyszedł nieletni pomógł sprzątnąć. A ja mogłam dziewczyny pomiziać i kilka fot cyknąć :love:
Assia_B

A no trochę oglądam... Ostatnio często kreskówki są fajniejsze od filmów, które powstają.. :)

haha ja nie mam nieletniego do pomocy :( znaczy może siostrzenica by pomogła, ale ona mając niecałe 4 lata robi więcej zamętu niż pożytku hahaha :D

Ostatnio mówi do mojej mamy: "Babciu musicie sobie kupić kotka, bo w domu mam Bambuska (owczarek niemiecki), u cioci Asi Alvinka i Pieszczocha, i nie mam jeszcze kotka, to może zamieszka u Was"

:rotfl:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Rozsądne dziecko, dobrze kombinuje.... Żeby tylko nie zechziało zyrafki, bo gdzie to zamieszka? U babci :szczerbaty:
Assia_B

Hahaha :D Dół żyrafy u babci, a głowa u sąsiada :lol: Ona to zawsze coś ciekawego wymyśli!

Zdjęcia mam... przed chwilą zrobione :D

O! Duża sałatką rzuciła. Alvin, gdzie jesteś?
Obrazek

Oj tak tak, sałatka. Już jestem!
Obrazek

Odsunę się trochę, żeby Pieszczoch nie chciał zjeść mojego kawałka!
Obrazek

Jeżeli ktoś tylko odważy się zabrać tego pomidora!!!
Obrazek

Oj nie Królu Pieszczochu, Twojego pomidorka nigdy nie zabiorę...

Obrazek

No! Bo inaczej porozmawiamy!
Obrazek

To ja wyliżę miseczkę...
Obrazek

Pieszczochowi to się tylko wydaje, że on tu rządzi! Tak na prawdę to ja jestem Panem i Władcą, bo zajmuję pięterko!
Obrazek

Oj... Chyba moje ucho weszło w kadr...
Obrazek

Jak nie ma sałatki, to sianko też dobre
Obrazek

Miłego weekendu!
katiusha

Post autor: katiusha »

Kochane słodzaczki :love: Drapka za uszkiem od cioci Kasi :102:
Rezolutna siostrzenica :szczerbaty: A potem ma tylko przyjemność, bo stali właściciele ogarniają higienę i żarcie :lol:
Foggy

Post autor: Foggy »

Widać, że po sprzątaniu, tylko kilka bobków gdzieniegdzie :lol: Chyba że chłopaki tak o czystość dbają.

Ja właśnie piorę świnkowe kocyki i zabieram się do wymiany domków moich "czyściochów" :roll:

Żyrafka w domu pożądana :lol:

Obrazek
Assia_B

Foggy to zdjęcie z żyrafą :lol: Lepiej nie będę pokazywać siostrzenicy, bo uwierzy, że można mieć żyrafę w domu :szczerbaty:

No pewnie, że zdjęcie jest po sprzątaniu :P Do czyściochów to im daleko :P
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Foggy pisze:Widać, że po sprzątaniu, tylko kilka bobków gdzieniegdzie :lol: Chyba że chłopaki tak o czystość dbają.

Ja właśnie piorę świnkowe kocyki i zabieram się do wymiany domków moich "czyściochów" :roll:

Żyrafka w domu pożądana :lol:

Obrazek
No a ze słonikeim masz, bo nie wiadomo co sobie dziecko zażyczy :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”