To przygotuj sobie duże wiadrokoni pisze:Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewaAssia_B pisze:RozumiemNo ja mleczy, ani trawy nie gotowałam...
I teraz boję się dawać cokolwiek z dworu... Pozostaje czekać na jabłonkę ze sprawdzonego źródła!
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
-
Assia_B
Haha wyobraziłam sobie całą jabłonkę w mieszkaniu w wiadrzeCynthia pisze:To przygotuj sobie duże wiadrokoni pisze:Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewaAssia_B pisze:RozumiemNo ja mleczy, ani trawy nie gotowałam...
I teraz boję się dawać cokolwiek z dworu... Pozostaje czekać na jabłonkę ze sprawdzonego źródła!
Zaraz zabieram się za sprzątanie chłopakom... Czyli syzyfowej pracy ciąg dalszy. Dzisiaj przychodzi do nas koleżanka. Też ma w domu dwa prośki.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Widzę że też oglądasz za dużo kreskówek, skoro sobie momentalnie takie rzeczy wyobrażaszAssia_B pisze:Haha wyobraziłam sobie całą jabłonkę w mieszkaniu w wiadrzeCynthia pisze:To przygotuj sobie duże wiadrokoni pisze:
Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewa![]()
Zaraz zabieram się za sprzątanie chłopakom... Czyli syzyfowej pracy ciąg dalszy. Dzisiaj przychodzi do nas koleżanka. Też ma w domu dwa prośki.
Ja na szczęście wczoraj sprzątałam i tylko dwie klatki, bo trzy przyszedł nieletni pomógł sprzątnąć. A ja mogłam dziewczyny pomiziać i kilka fot cyknąć
-
Assia_B
A no trochę oglądam... Ostatnio często kreskówki są fajniejsze od filmów, które powstają.. 
haha ja nie mam nieletniego do pomocy
znaczy może siostrzenica by pomogła, ale ona mając niecałe 4 lata robi więcej zamętu niż pożytku hahaha 
Ostatnio mówi do mojej mamy: "Babciu musicie sobie kupić kotka, bo w domu mam Bambuska (owczarek niemiecki), u cioci Asi Alvinka i Pieszczocha, i nie mam jeszcze kotka, to może zamieszka u Was"

haha ja nie mam nieletniego do pomocy
Ostatnio mówi do mojej mamy: "Babciu musicie sobie kupić kotka, bo w domu mam Bambuska (owczarek niemiecki), u cioci Asi Alvinka i Pieszczocha, i nie mam jeszcze kotka, to może zamieszka u Was"
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Rozsądne dziecko, dobrze kombinuje.... Żeby tylko nie zechziało zyrafki, bo gdzie to zamieszka? U babci 
-
Assia_B
Hahaha
Dół żyrafy u babci, a głowa u sąsiada
Ona to zawsze coś ciekawego wymyśli!
Zdjęcia mam... przed chwilą zrobione
O! Duża sałatką rzuciła. Alvin, gdzie jesteś?

Oj tak tak, sałatka. Już jestem!

Odsunę się trochę, żeby Pieszczoch nie chciał zjeść mojego kawałka!

Jeżeli ktoś tylko odważy się zabrać tego pomidora!!!

Oj nie Królu Pieszczochu, Twojego pomidorka nigdy nie zabiorę...

No! Bo inaczej porozmawiamy!

To ja wyliżę miseczkę...

Pieszczochowi to się tylko wydaje, że on tu rządzi! Tak na prawdę to ja jestem Panem i Władcą, bo zajmuję pięterko!

Oj... Chyba moje ucho weszło w kadr...

Jak nie ma sałatki, to sianko też dobre

Miłego weekendu!
Zdjęcia mam... przed chwilą zrobione
O! Duża sałatką rzuciła. Alvin, gdzie jesteś?

Oj tak tak, sałatka. Już jestem!

Odsunę się trochę, żeby Pieszczoch nie chciał zjeść mojego kawałka!

Jeżeli ktoś tylko odważy się zabrać tego pomidora!!!

Oj nie Królu Pieszczochu, Twojego pomidorka nigdy nie zabiorę...

No! Bo inaczej porozmawiamy!

To ja wyliżę miseczkę...

Pieszczochowi to się tylko wydaje, że on tu rządzi! Tak na prawdę to ja jestem Panem i Władcą, bo zajmuję pięterko!

Oj... Chyba moje ucho weszło w kadr...

Jak nie ma sałatki, to sianko też dobre

Miłego weekendu!
-
katiusha
Kochane słodzaczki
Drapka za uszkiem od cioci Kasi
Rezolutna siostrzenica
A potem ma tylko przyjemność, bo stali właściciele ogarniają higienę i żarcie 
Rezolutna siostrzenica
-
Foggy
Widać, że po sprzątaniu, tylko kilka bobków gdzieniegdzie
Chyba że chłopaki tak o czystość dbają.
Ja właśnie piorę świnkowe kocyki i zabieram się do wymiany domków moich "czyściochów"
Żyrafka w domu pożądana

Ja właśnie piorę świnkowe kocyki i zabieram się do wymiany domków moich "czyściochów"
Żyrafka w domu pożądana
-
Assia_B
Foggy to zdjęcie z żyrafą
Lepiej nie będę pokazywać siostrzenicy, bo uwierzy, że można mieć żyrafę w domu
No pewnie, że zdjęcie jest po sprzątaniu
Do czyściochów to im daleko 
No pewnie, że zdjęcie jest po sprzątaniu
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No a ze słonikeim masz, bo nie wiadomo co sobie dziecko zażyczyFoggy pisze:Widać, że po sprzątaniu, tylko kilka bobków gdzieniegdzieChyba że chłopaki tak o czystość dbają.
Ja właśnie piorę świnkowe kocyki i zabieram się do wymiany domków moich "czyściochów"![]()
Żyrafka w domu pożądana![]()