Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Stefuś wrócił do domu! :)
Nie mogę! ale mają wyleż lux! szkoda zdrowieć.............
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Według świnek dla takiego wyleżu możecie chorować cały rok
Pięknie chłopcy wypoczywają
Jajeczka sadzone na kanapie 
Pięknie chłopcy wypoczywają
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Marta_K
Mi tam moja choroba w sumie też odpowiada, mogłoby tylko obyć się bez temperatury, bólu gardła i kataru
Dużym plusem jest możliwość regularnego dokarmiania Stefana,,, który pięknie je... i przybiera na wadze jeśli jest dokarmiany strzykawką! Potrafi zjeść na jedno posiedzenie 5 strzykawek 2ml i chcieć jeszcze.... szarpie strzykawkę... sam... ale to tyle.... W klatce coś skubnie, ale generalnie leży :/
Mariusz ma L4 do piątku, wiec do piątku jestem o niego spokojna... w weekend też damy radę... ale na kolejny tydzień będziemy musieli ściągnąć pomoc... moją mamę...
Dużym plusem jest możliwość regularnego dokarmiania Stefana,,, który pięknie je... i przybiera na wadze jeśli jest dokarmiany strzykawką! Potrafi zjeść na jedno posiedzenie 5 strzykawek 2ml i chcieć jeszcze.... szarpie strzykawkę... sam... ale to tyle.... W klatce coś skubnie, ale generalnie leży :/
Mariusz ma L4 do piątku, wiec do piątku jestem o niego spokojna... w weekend też damy radę... ale na kolejny tydzień będziemy musieli ściągnąć pomoc... moją mamę...
-
atka1966
wywalone stópki Lucka (nie wspominając o atrybutach męskości
) i Stefcia są biją rekordy nygustwa
chciałam przekazać całuski we wszystkie prosiaki i ich piękne pycholki, ale lepiej nie, bo ich zarazisz... innym razem, teraz tylko wirtualne
a dla Was zdrówka życzę !
chciałam przekazać całuski we wszystkie prosiaki i ich piękne pycholki, ale lepiej nie, bo ich zarazisz... innym razem, teraz tylko wirtualne
a dla Was zdrówka życzę !
-
zagli
Zdrówka!
Teraz taka pogoda...
Za to świnki faktycznie zachwycone
Za to świnki faktycznie zachwycone
-
Foggy
Panny mdleją, tyle przystojniaków razem!
Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?
Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?
-
ANYA
A ja przez chwile oniemialam. Myslalam, ze to moj Ryan po lewej. Pyszczek ma podobny do Ryana.
-
atka1966
to najprawdopodobniej "Wąż-Mąż" (Marty), czyli kawałek włochatego przytulaska - przyjaciela Lucka i StefkaFoggy pisze:Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?
Mariusz - bez urazy - zdrówka życzę
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
U Stefka wszystko ok? To czemu się nie odzywasz jak tam stado? Co u Havranka, bo widziałam, że ktoś go chciał na próbne łączenie czy coś?
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM