Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Stefuś wrócił do domu! :)
Nie mogę! ale mają wyleż lux! szkoda zdrowieć.............
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Według świnek dla takiego wyleżu możecie chorować cały rok
Pięknie chłopcy wypoczywają
Jajeczka sadzone na kanapie 

Pięknie chłopcy wypoczywają

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Mi tam moja choroba w sumie też odpowiada, mogłoby tylko obyć się bez temperatury, bólu gardła i kataru
Dużym plusem jest możliwość regularnego dokarmiania Stefana,,, który pięknie je... i przybiera na wadze jeśli jest dokarmiany strzykawką! Potrafi zjeść na jedno posiedzenie 5 strzykawek 2ml i chcieć jeszcze.... szarpie strzykawkę... sam... ale to tyle.... W klatce coś skubnie, ale generalnie leży :/
Mariusz ma L4 do piątku, wiec do piątku jestem o niego spokojna... w weekend też damy radę... ale na kolejny tydzień będziemy musieli ściągnąć pomoc... moją mamę...

Dużym plusem jest możliwość regularnego dokarmiania Stefana,,, który pięknie je... i przybiera na wadze jeśli jest dokarmiany strzykawką! Potrafi zjeść na jedno posiedzenie 5 strzykawek 2ml i chcieć jeszcze.... szarpie strzykawkę... sam... ale to tyle.... W klatce coś skubnie, ale generalnie leży :/
Mariusz ma L4 do piątku, wiec do piątku jestem o niego spokojna... w weekend też damy radę... ale na kolejny tydzień będziemy musieli ściągnąć pomoc... moją mamę...
wywalone stópki Lucka (nie wspominając o atrybutach męskości
) i Stefcia są biją rekordy nygustwa
chciałam przekazać całuski we wszystkie prosiaki i ich piękne pycholki, ale lepiej nie, bo ich zarazisz... innym razem, teraz tylko wirtualne
a dla Was zdrówka życzę !

chciałam przekazać całuski we wszystkie prosiaki i ich piękne pycholki, ale lepiej nie, bo ich zarazisz... innym razem, teraz tylko wirtualne

a dla Was zdrówka życzę !

Zdrówka!
Teraz taka pogoda...
Za to świnki faktycznie zachwycone

Za to świnki faktycznie zachwycone

Panny mdleją, tyle przystojniaków razem!
Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?

Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?

A ja przez chwile oniemialam. Myslalam, ze to moj Ryan po lewej. Pyszczek ma podobny do Ryana.
to najprawdopodobniej "Wąż-Mąż" (Marty), czyli kawałek włochatego przytulaska - przyjaciela Lucka i StefkaFoggy pisze:Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy z wyobraźnią, że widziałam tu zielonego węża?

Mariusz - bez urazy - zdrówka życzę

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
U Stefka wszystko ok? To czemu się nie odzywasz jak tam stado? Co u Havranka, bo widziałam, że ktoś go chciał na próbne łączenie czy coś?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM