Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: ANYA »

Maja1983 pisze:Pomidorek? :)
Za nimi lezy marchew z natka, szpinak i inne warzywa prosto z torby ale Ryanowi to nie wystarczy. Musial sobie wyjac pomidorka na deser :laugh:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

To ci kawal wyciął :laugh: pewnie w pierwszym momencie pomyślałaś, że to krew :laugh:
ANYA

Maja1983 pisze:To ci kawal wyciął :laugh: pewnie w pierwszym momencie pomyślałaś, że to krew :laugh:
Najpierw zobaczylam jego krwawy bok i od razu sie zerwalam z krzesla z sercem w gardle. A jak zobaczylam ze to pomidor to myslalam, ze go udusze :twisted:
Mara

Post autor: Mara »

Czyli mały złodziejaszek. :twisted: Sądząc po minie, jest z siebie naprawdę dumny. :lol:
Też się kiedyś wystraszyłam, że Funiek został ranny, ale okazało się, że wyleżał się w papryce :roll: Już myślałam, że go Bysio poturbował.
ANYA

Mara papryke juz kiedys tez przerabialismy :twisted:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

ANYA pisze: Jak zobaczylam to czerwone(jasne wyszlo tylko na zdjeciu) po boku to myslalam, ze bede miala zawal nr 2 dzisiaj
Obrazek

:rotfl: :rotfl: Mentalnie już pewnie byłaś w drodze do weta :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzima pisze:
ANYA pisze: Jak zobaczylam to czerwone(jasne wyszlo tylko na zdjeciu) po boku to myslalam, ze bede miala zawal nr 2 dzisiaj
Obrazek
:laugh: ta mina mówi sama za siebie :love: żartowniś jeden :102:
ANYA

Dzima ja juz wiedzialam co powiem przez tel jak bede dzwonila do weta. Boze ile ja razy juz mialam takie sytuacje, ze potem strasznie sie cieszylam, ze jednak nie zadzwonilam do weta :laugh: jeszcze wypisalby mi skierowanie do wariatkowa.

Anuleczka no zartownis jeden. To za kare ze dostal tylko jedna reklamowke z warzywkami a potem sie ze mnie nabijal.
Foggy

Post autor: Foggy »

Matko, padłabym trupem! :shock:
A ten się śmieje i bawi w najlepsze :roll:
ANYA

Bo to jest caly Ryan. Mi naprawde sie z tymi lobuzami nie nudzi. Lewis ostatnio chodzi za Ryanem i papuguje. To sa takie papuzki nierozlaczki, gdzie Ryan tam Lewis, pomimo, ze w dziob dostanie jak nadepnie Ryanowi na odcisk (wiecznie, bo Ryan jest humorzasty strasznie)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”