Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Dzima »

Ale po powrocie do klatki już było ok?
Śliczni :love: Lewis ma takie pozawijane i powyginane wąsiki jakby go Ryan wytarmosił :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima pisze:Ale po powrocie do klatki już było ok?
Śliczni :love: Lewis ma takie pozawijane i powyginane wąsiki jakby go Ryan wytarmosił :laugh:
Tzn do pokoju? Oni sie wiecznie sprzeczaja i popychaja, ale potem spia kolo siebie. Mysle, ze to taka zlosliwosc z ich strony, bo oboje sie draznia nawzajem.

Dzisiaj Ryan mnie o malo nie przyprawil o zawal serca. Wchodze do pokoju z zarelkiem (spoznionym o pare godz). Szeleszcze torbami i wolam Ryana a on nic, wiec wolam Lewisa i ten od razu przybiegl. Wolam dalej Ryana i szeleszcze torbami a ten nadal nic. Musialam isc i zajrzec za kanape. JAk mnie zobaczyl to zaczal tak szybko biegnac do michy ze az skakal. Myslicie, ze swinka ktora ma prawie 3.5 roku moze byc przyglucha? On zawsze biegl jak juz drzwi otwieralam a teraz juz kilka razy sie zdarzylo, ze go zawolalam a on nie reagowal :think: kiedys jak zagwizdalam i go zawolalam to przybiegal od razu nawet z drugiego konca mieszkania.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

A nie pomyślałaś, że może cię olewać? :rotfl: :rotfl:
Albo robi się już rekordowo leniwy. Nie wiem jak można sprawdzić słuch śwince :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

a może po prostu zrobił sobie spore zapasy za tapczanem? może załapał od chomisia hihihih i zaczął chomikować :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Albo znalazł spiżarnie Shimmera :lol:
Pyrka
Marlena

Post autor: Marlena »

Świnia przecież poznaje jedzenie po zapachu, wiec musiałby mieć coś z węchem na dodatek. Pewnie po prostu mu się nie chce za szybko biegać. Jeszcze się spoci :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Jeszcze schudnie :nie_powiem: :lol:
Pyrka
ANYA

Dzima pisze:A nie pomyślałaś, że może cię olewać?
Albo robi się już rekordowo leniwy. Nie wiem jak można sprawdzić słuch śwince :
:rotfl: mnie moze i olewa ale zarcie? Nie wierze! Niedlugo kupuje samochod i zabieram Lewisa na wycieczke do veta na obciecie pazurkow to i Ryan sie zabierze z nami.
anuleczka pisze:a może po prostu zrobił sobie spore zapasy za tapczanem? może załapał od chomisia hihihih i zaczął chomikować
W sumie Ryan jest najmadrzejsza swinka na swiecie :szczerbaty: wiec moze :laugh:
Dzima pisze:Albo znalazł spiżarnie Shimmera :lol:
Shimmer chomikuje karme Ryana za sofa, zeby ten nie musial biegac tak daleko :laugh:
Marlena pisze:Świnia przecież poznaje jedzenie po zapachu, wiec musiałby mieć coś z węchem na dodatek. Pewnie po prostu mu się nie chce za szybko biegać. Jeszcze się spoci
Szpinak nie pachnie
ANYA

DZisiaj od rana do niedawna bylam w miescie i jak wrocilam to rzucilam zakupy i musialam sobie do kompa klapnac bo myslalam, ze mi nogi odpadna. I oto efekt :glowawmur:
Jak zobaczylam to czerwone(jasne wyszlo tylko na zdjeciu) po boku to myslalam, ze bede miala zawal nr 2 dzisiaj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Pomidorek? :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”