Za nimi lezy marchew z natka, szpinak i inne warzywa prosto z torby ale Ryanowi to nie wystarczy. Musial sobie wyjac pomidorka na deserMaja1983 pisze:Pomidorek?
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
-
Zaffiro
To ci kawal wyciął
pewnie w pierwszym momencie pomyślałaś, że to krew 
-
ANYA
Najpierw zobaczylam jego krwawy bok i od razu sie zerwalam z krzesla z sercem w gardle. A jak zobaczylam ze to pomidor to myslalam, ze go uduszeMaja1983 pisze:To ci kawal wyciąłpewnie w pierwszym momencie pomyślałaś, że to krew
-
Mara
Czyli mały złodziejaszek.
Sądząc po minie, jest z siebie naprawdę dumny.
Też się kiedyś wystraszyłam, że Funiek został ranny, ale okazało się, że wyleżał się w papryce
Już myślałam, że go Bysio poturbował.
Też się kiedyś wystraszyłam, że Funiek został ranny, ale okazało się, że wyleżał się w papryce
-
ANYA
Mara papryke juz kiedys tez przerabialismy 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima ja juz wiedzialam co powiem przez tel jak bede dzwonila do weta. Boze ile ja razy juz mialam takie sytuacje, ze potem strasznie sie cieszylam, ze jednak nie zadzwonilam do weta
jeszcze wypisalby mi skierowanie do wariatkowa.
Anuleczka no zartownis jeden. To za kare ze dostal tylko jedna reklamowke z warzywkami a potem sie ze mnie nabijal.
Anuleczka no zartownis jeden. To za kare ze dostal tylko jedna reklamowke z warzywkami a potem sie ze mnie nabijal.
-
Foggy
Matko, padłabym trupem!
A ten się śmieje i bawi w najlepsze
A ten się śmieje i bawi w najlepsze
-
ANYA
Bo to jest caly Ryan. Mi naprawde sie z tymi lobuzami nie nudzi. Lewis ostatnio chodzi za Ryanem i papuguje. To sa takie papuzki nierozlaczki, gdzie Ryan tam Lewis, pomimo, ze w dziob dostanie jak nadepnie Ryanowi na odcisk (wiecznie, bo Ryan jest humorzasty strasznie)