Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Nejvii

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Nejvii »

Ależ co ty Aniu! Na pewno nie.
Jest po prostu zaniedbany.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Kochana Anuleczko zawsze trzeba być dobrej mysli ;) :buzki: :pocieszacz:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Mój wet dzisiaj do mnie zadzwonił, że będzie nieosiągalny w klinice i pod jego nieobecność zajmie się Luckim inna pani doktor, która została poinformowana o stanie małego. Jutro między 16 a 19 - tą mamy kontrole i zadecyduje czy jest jakaś poprawa. Mały dostał zastrzyk a darł się przy tym w niebo głosy. Chyba już mnie nie lubi :(
Rokowania są ostrożne :!: plusem jest to, że przybiera na wadze i nóżki reagują coraz bardziej na dotyk. Nawet w odruchu ucieczki pokicał pare cm jak królik z przykurczonymi łapkami. Jest duża szansa, że to z wycieńczenia mięśnie jeszcze się nie zregenerowały. W końcu nie wiemy ile leżał w takim stanie w sklepie schowany w drewnianym domku? Jutro zapytam Bożydara czy wypisze jakieś pismo o zagłodzonej śwince?
EDIT :

U dziewczynek czas płynie beztrosko. Aishka jak zawsze w dobrym humorze, który udziela się wszystkim. Nawet Agatkę coraz częściej łapie na zadowolonej mince takiej typu " ale fajnie nie być samej w klatce " :love:
Zaffiro

Trzymam mocno kciuki :fingerscrossed: :buzki: Anuleczko ty jesteś ze śląska? :)
anuleczka

Maja1983 pisze:Trzymam mocno kciuki :fingerscrossed: :buzki: Anuleczko ty jesteś ze śląska? :)
tak kochana :D jestem z Zabrza
Zaffiro

a to w sumie nie mamy tak daleko od siebie :D
anuleczka

Maja1983 pisze:a to w sumie nie mamy tak daleko od siebie :D
hihi... w połowie drogi jak się spotkamy to będzie całkiem blisko ;)
Zaffiro

No np w Katowicach :D
Foggy

Post autor: Foggy »

anuleczka pisze:Mój wet dzisiaj do mnie zadzwonił, że będzie nieosiągalny w klinice i pod jego nieobecność zajmie się Luckim inna pani doktor, która została poinformowana o stanie małego. Jutro między 16 a 19 - tą mamy kontrole i zadecyduje czy jest jakaś poprawa. Mały dostał zastrzyk a darł się przy tym w niebo głosy. Chyba już mnie nie lubi :(
Rokowania są ostrożne :!: plusem jest to, że przybiera na wadze i nóżki reagują coraz bardziej na dotyk. Nawet w odruchu ucieczki pokicał pare cm jak królik z przykurczonymi łapkami. Jest duża szansa, że to z wycieńczenia mięśnie jeszcze się nie zregenerowały. W końcu nie wiemy ile leżał w takim stanie w sklepie schowany w drewnianym domku? Jutro zapytam Bożydara czy wypisze jakieś pismo o zagłodzonej śwince?
EDIT :

U dziewczynek czas płynie beztrosko. Aishka jak zawsze w dobrym humorze, który udziela się wszystkim. Nawet Agatkę coraz częściej łapie na zadowolonej mince takiej typu " ale fajnie nie być samej w klatce " :love:
On dopiero Cię bardzo polubi za wszystko co dla niego robisz! :)
" ale fajnie nie być samej w klatce "
... tylko oddaj mi swoją porcję :lol:
anuleczka

Aishka, chyba w poprzednim wcieleniu była dekoratorką wnętrz. Sama sobie przestawia mebelki w mieszkanku :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”