Świnkowe charakterki

Czyli czym Twoja świnka zaskoczyć potrafi

Moderator: Pulpecja

daga

Re: Świnkowe charakterki

Post autor: daga »

ProsiaczkoLub pisze:
A to suczka czy pies był?
Suczka :) Jest po prostu mega, mega fajna. Kiedyś się nawet przestraszyłam, że mnie ugryzie albo coś z tego rodzaju. Oczywiście pierwsze wrażenie - bardzo mylne. Od tamtej pory śpi ze mną w łóżku i uwielbia jak drapię ją po uszkach :lol: No i w moim przypadku wygląda to tak, że każde moje spotkanie z chłopakiem rozpoczynam od słów: "wiesz co Świniak zrobił", albo "zobacz jakie mam ładne zdjęcie Świniaka" i potrafię tak codziennie po kilka razy jak mi się przypomni hihi ^^ Najchętniej przygarnęłabym wszystkie świnki potrzebujące domków i wszystkie zwierzątka bidulki ze schronisk... :cry: No i rzecz jasna odbierałabym zwierzaki wszystkim znęcającym się i nie szanującym ich! Zabić takich to mało! :nono:
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

daga pisze:Najchętniej przygarnęłabym wszystkie świnki potrzebujące domków i wszystkie zwierzątka bidulki ze schronisk... :cry: No i rzecz jasna odbierałabym zwierzaki wszystkim znęcającym się i nie szanującym ich! Zabić takich to mało! :nono:
Mam to samo!
Uważam, że to straszne, że za ludzką odpowiedzialność konsekwencje ponoszą zwierzaki :(
daga

Dokładnie przecież nie są niczemu winne a w szczególności temu, że ich pan/pani to kompletny/na idiota/ka ....
ProsiaczkoLub

Wracając do tematu charakterów:

Obydwaj moi panowie są na mnie mega sfochowani dzisiaj, bo zrobiłam im rzecz straszną wykąpałam ich i to wspólnie! :twisted:
Teraz panowie odsypiają stresy. O ile w "praniu" zapanwała między nimi pełna zgoda" to jak tylko owinęłam ich ręcznikiem znów się nie cierpieli.

Czy wasze świnki też łapią na was focha, jak coś się im nie podoba?
daga

Mój Świniak się focha jak słyszy szelest reklamówki, ale to nie jest niestety nowa dostawa jedzonka :) Wtedy zgrzyta zębiskami i wciska się do kąta :lol: No i jak takiemu nie dać porcji mleczyku albo ogórka ? :love:
Świnka Morska

Post autor: Świnka Morska »

:D Ja mam dwie świnki ,czyli dwa różne wspaniałe charakterki :świnka1: :świnka2:

TOSIA
Obrazek

RUBI

Obrazek
Moja Tosia to kochany łobuziak z Rumbunią dogadują się wspaniale ,oczywiście czasami się posprzeczają ale potem zawsze się godzą .

Obrazek
Obrazek

Moja Rumbunia to świnka o serduszku aniołka ona kocha wszystkie świnki na świecie najchętniej by je wszystkie wycałowała.
Co do szczelania fochów przez świnki to u nas zdarzają się podwójne fochy forever :szczerbaty:

Obrazek
daga

Ale słodkie :love: :love: :love: Przepiękne prosiaczki a jak ładnie sobie leżą razem hihi aż przyjemnie popatrzeć :)
Zapraszamy do obejrzenia naszego prosiaczka http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=2549 :102:
Alrajacz

Post autor: Alrajacz »

Moja Elka jest płochliwa, ale jak się torchę oswoi to jest bardzo odważna i ufna. Kocha pieszczoty, niekonfliktowa, wesoła dziewczyna.
daga

Z czasem będzie bardzo 'oswojona' ;P Nie masz się co martwić ;) A co do charakterów to ja dodam, że mój Świniak bardzo uwielbia zajęcie zwane 'bobingiem' :rotfl:
ProsiaczkoLub

Bo bobbing to chyba sport narodowy świnkolandii :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachowania, nawyki, wybryki”