SuczkaProsiaczkoLub pisze:
A to suczka czy pies był?
Świnkowe charakterki
Moderator: Pulpecja
-
daga
Re: Świnkowe charakterki
-
ProsiaczkoLub
Mam to samo!daga pisze:Najchętniej przygarnęłabym wszystkie świnki potrzebujące domków i wszystkie zwierzątka bidulki ze schronisk...No i rzecz jasna odbierałabym zwierzaki wszystkim znęcającym się i nie szanującym ich! Zabić takich to mało!
Uważam, że to straszne, że za ludzką odpowiedzialność konsekwencje ponoszą zwierzaki
-
daga
Dokładnie przecież nie są niczemu winne a w szczególności temu, że ich pan/pani to kompletny/na idiota/ka ....
-
ProsiaczkoLub
Wracając do tematu charakterów:
Obydwaj moi panowie są na mnie mega sfochowani dzisiaj, bo zrobiłam im rzecz straszną wykąpałam ich i to wspólnie!
Teraz panowie odsypiają stresy. O ile w "praniu" zapanwała między nimi pełna zgoda" to jak tylko owinęłam ich ręcznikiem znów się nie cierpieli.
Czy wasze świnki też łapią na was focha, jak coś się im nie podoba?
Obydwaj moi panowie są na mnie mega sfochowani dzisiaj, bo zrobiłam im rzecz straszną wykąpałam ich i to wspólnie!
Teraz panowie odsypiają stresy. O ile w "praniu" zapanwała między nimi pełna zgoda" to jak tylko owinęłam ich ręcznikiem znów się nie cierpieli.
Czy wasze świnki też łapią na was focha, jak coś się im nie podoba?
-
daga
Mój Świniak się focha jak słyszy szelest reklamówki, ale to nie jest niestety nowa dostawa jedzonka
Wtedy zgrzyta zębiskami i wciska się do kąta
No i jak takiemu nie dać porcji mleczyku albo ogórka ? 
-
Świnka Morska
TOSIA
RUBI
Moja Tosia to kochany łobuziak z Rumbunią dogadują się wspaniale ,oczywiście czasami się posprzeczają ale potem zawsze się godzą .
Moja Rumbunia to świnka o serduszku aniołka ona kocha wszystkie świnki na świecie najchętniej by je wszystkie wycałowała.
Co do szczelania fochów przez świnki to u nas zdarzają się podwójne fochy forever
-
daga
Ale słodkie
Przepiękne prosiaczki a jak ładnie sobie leżą razem hihi aż przyjemnie popatrzeć
Zapraszamy do obejrzenia naszego prosiaczka http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=2549
Zapraszamy do obejrzenia naszego prosiaczka http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=2549
-
Alrajacz
Moja Elka jest płochliwa, ale jak się torchę oswoi to jest bardzo odważna i ufna. Kocha pieszczoty, niekonfliktowa, wesoła dziewczyna.
-
daga
Z czasem będzie bardzo 'oswojona' ;P Nie masz się co martwić
A co do charakterów to ja dodam, że mój Świniak bardzo uwielbia zajęcie zwane 'bobingiem'