Dzima jak pomieszkalabys z moimi swiniami to nie dziwilabys sie ze jestem zdziwiona jak widze takie grzeczne i poukladane swinki. JAk dziewczyny od Ruby byly u mnie to zagladalam do klatki i sprawdzalam czy zyja bo jakos uwierzyc nie moglam, ze swinki nie demoluja pokoju.
Balbinka ja nie mam dziewczynek, ale chlopaki tez maja ten problem i chyba wiekszy. Posmaruj oliwka ten gruczol a potem zeskrob delikatnie. Nie przejmuj sie jak odejdzie z wlosami. Ryan ostatnio sam sie tak wyczyscil, ze mial goly, lsniacy placek z tylu. Jedyna czysta swinka w moim wariatkowie
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki - pierwsza wspólna ką
Hahaha... moja wyobraźnia zaczęła działać Ciekawe jak wygląda normalny dzień u ANYI i jej świnek z nadpobudliwościąANYA pisze:Dzima jak pomieszkalabys z moimi swiniami to nie dziwilabys sie ze jestem zdziwiona jak widze takie grzeczne i poukladane swinki. JAk dziewczyny od Ruby byly u mnie to zagladalam do klatki i sprawdzalam czy zyja bo jakos uwierzyc nie moglam, ze swinki nie demoluja pokoju.
Dziękuję za odpowiedź, na pewno skorzystamANYA pisze:Balbinka ja nie mam dziewczynek, ale chlopaki tez maja ten problem i chyba wiekszy. Posmaruj oliwka ten gruczol a potem zeskrob delikatnie. Nie przejmuj sie jak odejdzie z wlosami. Ryan ostatnio sam sie tak wyczyscil, ze mial goly, lsniacy placek z tylu. Jedyna czysta swinka w moim wariatkowie
Balbinowo przepraszam, ze zasmiecam Ci watek moimi swiniami, ale one sa takie namolne czasami Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz.
W razie co to przeniose to do mojego.
Dzima jak wyglada dzien wsrod moich swin?
Zonk na dzien dobry. Polowe zmiotlam drzwiami otwierajac je
Plus obdarte tapety,obgryzione drzwi i futryny, rozwalone pasniki, bo przywiazanie do klatek nic nie dalo. Swinki odgryzly zaczepy i rozwalily sianko po calym pokoju. To taka namiastka...
W razie co to przeniose to do mojego.
Dzima jak wyglada dzien wsrod moich swin?
Zonk na dzien dobry. Polowe zmiotlam drzwiami otwierajac je
Plus obdarte tapety,obgryzione drzwi i futryny, rozwalone pasniki, bo przywiazanie do klatek nic nie dalo. Swinki odgryzly zaczepy i rozwalily sianko po calym pokoju. To taka namiastka...
Anya, ty masz terrorystów w domu, a nie prośki Jezu, jak pomyslę, że moje tez tak mogą
Balbinko, kiedy jakieś nowe zdjęcia ślicznotek ??? Wiesz, że ja uwielbiam dziewczynki oglądać, szczególną słabość mam do Twoich i Dzimowych panienek (a sobie 2 chłopów sprawiłam ).
Balbinko, kiedy jakieś nowe zdjęcia ślicznotek ??? Wiesz, że ja uwielbiam dziewczynki oglądać, szczególną słabość mam do Twoich i Dzimowych panienek (a sobie 2 chłopów sprawiłam ).
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha nie mogę ze śmiechu Anya wychowałaś sobie małych wandali
To już wiem dlaczego cię dziwią grzeczne świnki
To już wiem dlaczego cię dziwią grzeczne świnki
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jestem naprawde w wielkim szoku, bo myslalam, ze wszystkie swinki sa takimi wandalami, a co wejde na watek to takie grzeczne swiniaczki, kochane, przytulasne jak tutaj Moi chlopcy tylko szukaja co moga zepsuc i zbroic. Obgryzc drzwi czy tapete?
Balbinka masz naprawde slodkie dziewczyny
Balbinka masz naprawde slodkie dziewczyny
- Dzima
- Kontakt:
Teraz będą mieli smaka na dywanANYA pisze: Moi chlopcy tylko szukaja co moga zepsuc i zbroic. Obgryzc drzwi czy tapete?
Pyrka
Wole zmienic dywan niz futryny, a mam strasznie poobgryzaneDzima pisze:Teraz będą mieli smaka na dywanANYA pisze: Moi chlopcy tylko szukaja co moga zepsuc i zbroic. Obgryzc drzwi czy tapete?
ANYA absolutnie nie gniewam się bo nie mam za co... za ożywienie mojego wątku?
A tak poza tym to ty masz dziewczyno Bin Ladeny a nie świnki. No to wychodzi na to, że te moje to aniołki
Zaraz wam wrzucę zdjęcia z dzisiejszego wybiegu i pałaszowania koperku...
P.S. Tosiulkowa bardzo nam miło że tak lubisz moje dziewczynki A u Ciebie nic straconego... chłopcom poucinasz tam co trzeba i możesz się doświniać świnko-dziewczynkami
Tadaaam... obiecane fotki...
... skubnę coś po cichutku...
A kuku...
Jaka zgoda;)
Pozorna... a jednak ,to moje...
Victory...
Mój czyścioszek po porannej papryce;)
A tak poza tym to ty masz dziewczyno Bin Ladeny a nie świnki. No to wychodzi na to, że te moje to aniołki
Jak czytałam twój opis strat, to przeczytałam ...obdarte parapety... i kminiłam, kurcze, jak Twoje prośki to zrobiły żeby ci parapety poobgryzać... hahahahaANYA pisze:Plus obdarte tapety,obgryzione drzwi i futryny, rozwalone pasniki, bo przywiazanie do klatek nic nie dalo. Swinki odgryzly zaczepy i rozwalily sianko po calym pokoju. To taka namiastka...
Zaraz wam wrzucę zdjęcia z dzisiejszego wybiegu i pałaszowania koperku...
P.S. Tosiulkowa bardzo nam miło że tak lubisz moje dziewczynki A u Ciebie nic straconego... chłopcom poucinasz tam co trzeba i możesz się doświniać świnko-dziewczynkami
Tadaaam... obiecane fotki...
... skubnę coś po cichutku...
A kuku...
Jaka zgoda;)
Pozorna... a jednak ,to moje...
Victory...
Mój czyścioszek po porannej papryce;)
- Dzima
- Kontakt:
Szaleją w megatunelu
O kur... Normalnie zeszłambalbinkowo pisze:Jak czytałam twój opis strat, to przeczytałam ...obdarte parapety... i kminiłam, kurcze, jak Twoje prośki to zrobiły żeby ci parapety poobgryzać... hahahahaANYA pisze:Plus obdarte tapety,obgryzione drzwi i futryny, rozwalone pasniki, bo przywiazanie do klatek nic nie dalo. Swinki odgryzly zaczepy i rozwalily sianko po calym pokoju. To taka namiastka...
Pyrka