- wiek świnki - około roku, rok
- płeć świnki - samiec. trikolor, długowłosy (chwilowo wystrzyżony)
- nr adop - 2528
W skrócie: szukałam prosiaka dla swoich dwóch Panów, dałam cynk tu i ówdzie że gdyby pojawił się jakiś chłopak chętnie przygarnę. W tzw międzyczasie dostałam info że będzie interwencja i odbiór kilku świń w związku z czym wzięłam w niej udział oraz posłużyłam pomocą w ewentualnym przetrzymaniu na dt jakiegoś stwora. W ten o to sposób znalazł się u mnie Stefan.
- stan - dt jako pomocnik z opcją ds
- miejsce pobytu - Wrocław, ulaWroc
- historia - świń wraz z całą swoją rodziną oddany przez "hodowce", podobno rozpłodowiec. Powodem oddania były ponoć niedobory witamin

Ogólnie jest zdrowo rąbnięty gdyby nie zabiedzenie i przymusowa kwarantanna już dawno puściłabym go do swoich leniuchów.
- info dot diety - gardzi wszelkimi wynalazkami VL (jakieś śmieci jadł dotychczas) u mnie dostaje musli dla koni wyjątkowo mu podchodzi, sieczkę, siano. Z warzyw marchew, korzeń pietruszki, buraczka. Powoli i po troszku dodaje inne warzywa. Z poidła umie korzystać.
Zgode wydała - Lubie
Zaraz dorzucę foty chłopaka........ nie dorzucę bo nie mam pojęcia jak? czy coś jest zablokowane? czy ja jakaś nie ogarnięta?
mam nadzieje że link działa https://plus.google.com/109121637382577 ... gKxDvJXbaE