potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
loriain
Re: Potwory i spółka! - mamy pierwszy kilogram!
Wizyta u weterynarza za nami. Rana jest juz ladnie zagojona, pani Doktor ogladnela i stwierdzila ze na jej oko to byl jakis ropien, ktory zasechl i odpadl. Grzybica raczej nie, bo wszystko czyste i ladne, ale profilaktycznie mam pare dni smarowac Surolanem.
Wczoraj potworki mialy pol dnia wybieg, oczywiscie najwieksza radosc sprawil im powrot do kojca, popcorning nie z tej ziemi (nie to zeby same nie mogly wejsc
)
Taki o to wybieg im zmajstrowalam, lozko tym razem bylo strefa zakazana

Pelna geba

Pysiolek

Diabelek

Kobiety mafii

Wczoraj potworki mialy pol dnia wybieg, oczywiscie najwieksza radosc sprawil im powrot do kojca, popcorning nie z tej ziemi (nie to zeby same nie mogly wejsc
Taki o to wybieg im zmajstrowalam, lozko tym razem bylo strefa zakazana

Pelna geba

Pysiolek

Diabelek

Kobiety mafii

-
cavioholiczka
Re: potwory i spolka! - zdjecia :)
To dobrze, że od weta takie dobre wiadomości
A świnki mają wybieg pierwsza klasa, sama bym do nich dołączyła. O mnie nie musiałabyś się martwić, bo ja to bym pod łóżko nie weszła (już nie te gabaryty
)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
"Pieseły" rozjeżdżają się po nowych domkach?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
loriain
Zyjemy, zyjemy tylko Duza nie ma czasu tyle co wczesniej. Szkola i praca zajmuje mi wiekszosc czasu, reszte poswiecam na mizianie potworow
Piesely juz ponad tydzien w nowych domach, zostala tylko Eli.
We wtorek, albo srode powinnam miec troche luzniejsze popoludnie, to cos wiecej napisze i dodam zdjecia z sobotniego wybiegu
Piesely juz ponad tydzien w nowych domach, zostala tylko Eli.
We wtorek, albo srode powinnam miec troche luzniejsze popoludnie, to cos wiecej napisze i dodam zdjecia z sobotniego wybiegu